keskiviikko 7. joulukuuta 2016

ItsenäisyyspäiväVietettiin itsenäisyyspäivää rauhallisesti kotona. Aamupäivällä askarreltiin lastenhuoneen kuuseen lippunauha. Leikkasin valkoisesta paperista sopivia paloja, ja lapset liimasivat sinisiä silkkipaperisuikaleita ristiä varten.

 
Valmis lippunauha sitten laitettiin kuuseen juhlallisesti!Illalliseksi isäntä laittoi Karjalanpaistia, ja syötiin juhlavasti kynttilänvalossa.Jälkkärikattauksessa oli vaniljakakku. Mulla on alkanut vähän liiaksikin mennä kakkujen teko lähinnä soveltamiseksi ja siten sotkemiseksi:D Kun ei mitään suunnitelmaa ollut, niin tuli kokeiltua yhtä ja toista, ja lopulta tarjolla oli juhlava sekasotku:D


Vaniljatäytteen värjäsin sinisellä, ja päälle suurpiirteisesti levitetty kerma sai hieman vaaleamman sinisen sävyn täytteen ylijäämästä. Sivelin hieman kultaista väriä reunoille korostamaan epätasaisuutta ja "maalausjälkeä".


Kultaisia ja sinisiä koristehelmiä ja sinisiä koristerakeita ripottelin kehäksi kakun päälle, ja keskelle tein vielä sokerisen abstraktin koristeen. Siniseksi värjätty kultareunainen koriste oli lasten silmissä jäätä.
Onnea Suomi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti