tiistai 20. joulukuuta 2016

Mumin KaffeKatsastettiin uusi muumikahvila Mumin Kaffe Liisankadulla aika pian sen valmistuttua, ja siellä on sittemmin aina välillä tullut käytyä.

 

Valikoimassa oli kaikkea hyvää, tokalla kerralla jotain muumiteemaistakin, mitä ensimmäisellä käynnillä jäin kaipaamaan. Kovin yksityiskohtaista kuvaa tarjonnasta en saanut, kun muksut olivat turhankin vilkkaalla päällä. Ekakerralla en edes uskaltanut itselleni kahvia tilata, kun olisivat vintiöt sen varmasti saaneet nurin. (Tokakerralla otin kahvin, ja joo, läikkyihän se;))
Pinkki munkki oli tietty saatava, ja saatiin se puolitettuna, kiitos!

 

Kiva puuhanurkka löytyi, jossa mahdollisuus kunnon apinameininkiin, ja sitten ihan rauhoittumiseenkin esim. muumikirjojen parissa.

   

Kirjat, palapelit, säkkituolit, keinut, puolapuut ja voimistelurenkaat puuhanurkassa oli huippujuttu, joskin omissa viikareissa oli aika vahtiminen noin innostavassa ympäristössä. 

 


Henkilökunta vaikutti oikein mukavalta, tila oli reilu, ja lapsillekin oli riittävästi kiinnostavaa tekemistä. Saatetaan piipahtaa silloin tällöin virkistäytymässä, vaikka harvemmin me kyllä kahviloissa käydään. Varmasti mukava ajanviettopaikka pienten lasten vanhemmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti