Paperista saa kauniita kuusikoristeita monella tapaa. Tässä yksi huomattavan helppo, mutta ainakin omasta mielestäni kaunis versio. Huomaathan, että voit kierrättää monenmoisia papereita, ja saada upeita kuusia. Mulla oli käytössä 15x15 cm teemapaperilajitelma, eli kuuset ei ole kovin isoja. Yhteen arkkiin hahmottelin alla olevan mallin mukaisesti kaksi kolmiota.


Leikkaa kolmio irti, ja taittele haitarityyliin. Jätä latva pidemmäksi, jos taitokset ei mene tasan.Reijittäjällä reikä keskelle (ehkä kokonaan ei kannata laittaa kerralla, sillä reijittäjässä saattaa puhti loppua. Jos parissa erässä rei'ität, niin kannattaa olla tarkka, että reijät tulee suurinpiirtein samalle kohdalle)


Haitarin läpi vievään reikään tikku, esim. pitkä tikkaritikku, kuten mulla, ja sitten avaa haitari.Laita latvaan ja tyveen hieman esim. kuumaliimaa.


Valikoi latvatähdet, ja esim. puukiekot pohjaksi.


Laita puukiekon keskelle hieman kuumaliimaa, ja istuta kuusi siihen. Pidä tikkua paikallaan, kunnes kuumaliima kovettuu riittävästi. Liimaa tähti latvaan.


Yksinkertaisuudessaan tosi kaunis joulukoriste, helppo tehdä, eikä hintaakaan paljon tule, etenkään, jos mahdollisimman paljon kierrättää materiaaleja. Myös pari isompaa kuusta voisi tehdä joukkoon.