Ti-Ti Nallen talossa

20.04

Tämän viikon kohokohta on ollut Ti-Ti Nallen talo Ikaalisissa. 
Vaikka kohde sijaitsee mummolamatkan varrella, emme ole aikaisemmin vielä ehtineet sitä testailla. Nyt oli kuitenkin kesäloman alettua helpompi ajoittaa kotimatka ja pieni puuhapysähdys nallejen taloon.

 Me emme ole lasten kanssa Ti-Ti Nallea paljon katsottu, mutta kuunneltu välillä. Nallet eivät siis olleet tuttuja, mutta tavallaan läheisiä silti. Titinalleiksi kutsuivat kaikkia nalleja:)Runsaat yksityiskohdat ja leikkihuoneet innostivat kaikkia lapsia, ja tekemistä sekä katsottavaa oli riittävästi.


 Monen monta nallea tavattiin talon sisällä ja ulkona, ja minusta oli ihanaa, että jokaisella oli aikaa halata, ja jopa leikkiä lasten kanssa! Välillä kiireisetkin nallet pysähtyivät ja ottivat lapsukaiset huomioon. Uskoisin, että tästä johtuen pojistamme herkempikin lopulta rohkaistui halaamaan yhtä nalleista, ja leikkimään tämän kanssa. Kuopuksemme Daniel sen sijaan halasi aina mahdollisuuksien tullen jokaista nallea!
10-vuotias viihtyi talossa myös oikein hyvin - missään nimessä paikka ei siis ole liian lapsellinen! Nalleja ei enää halailtu, mutta kaikessa oli kiva olla silti mukana;)


Kahden vanhemman lapsen mielestä ehkä parasta oli ihanat kesyt lampaat! Niitä rapsuteltiin mennen tullen:) 


Hiirikellaria tutkimassa:


Daniel pääsi tanssimaan ihanan Triolin kanssa! Daniel ihastui Trioliin kovasti.

Talo oli täynnä hauskoja yksityiskohtia ja salapaikkoja, kokeiltavaa ja kosketeltavaa. Varmastikaan ei päivän aikana ehdi kaikkea edes huomata.Äitinallen taidegalleriassa syntyi upeita maalauksia!Soitinhuoneessa pistettiin kunnolla meteliksi!
Pojat esiintyivät telkkarissakin:
Ti-Ri kävi ostoksilla:)


Ja lasten iloksi istahti syömään omenaa leikin keskelle!Mikael tykästyi Ti-Ri -vauvaan niin kovasti, että uskalsi lopulta halata <3

Keppariradalla nallejen kanssa!


Kaffilassa söimme nakkikeittoa, ja se olikin oikein hyvää! Kaffilassa oli kivat leikkitilatkin, niin että siinä olisi hyvin voinut hetken rauhassa kahvitella lasten leikkiessä.


Daniel katseli Ti-Tin kanssa Ti-Ti Nalle -ohjelmaa


 Ti-Ri tuli leikkimään poikien kanssa, kivaa!Ti-Ti Nallen talo oli ihana, suosittelen vierailemaan lapsukaisten kanssa! Kesäkauden päättyessä nalletalo on kuitenkin auki lauantaisin, ja lisätietoja löydät täältä: Aukioloajat ja hinnat

2 kommenttia:

 1. Hyvä kuvat taas! Tuo olisi kiva paikka käydä joskus. Me pyyhällämme aika usein melko läheltä ohi mutta yleensä junalla niin varmaankin sen takia ei ole tullut koskaan käytyä. Ti-Ti nallesta varsinkin esikoinen tykkäsi pienempänä paljon me katsottiin useita Ti-Ti nalle videoita kotona ja joku kirjakin aiheesta löytyy hyllystä. Aika vähän on suomeksi saatavilla edes sellaisia näytelmä- ja musiikkivideoita niin siksi on kyllä kiva, että Ti-Ti nallesta perheineen on sellaisia taltioitu monenlaisistakin aiheista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Monen monta kertaa on tosiaan itsekin ajettu ohi, mutta onneksi saatiin viimein hyvä sauma pysähtyä. Jos vain reitti joustaa, niin suosittelen vierailemaan.
   Täytyy kyllä alkaa katsella lasten kanssa Ti-Ti videoita, miten onkaan jääneet huomiotta meillä^^

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.