perjantai 25. elokuuta 2017

Salainen puutarha Senaatintorilla



Taiteiden Yö! Mitä ohjelmaa kahmitte itsellenne eilen?

Me mentiin Salaiseen Puutarhaan, eikä oikeastaan muualle nyt tällä kertaa (kännykkään lataamani kätevä sovellus ei muistanutkaan tallentamiani tapahtumia h-hetkellä, enkä sitten alkanut uudelleen selailemaan lasten kanssa).


Toki Salainen puutarha riitti aivan hyvin Taiteiden Yön ainoaksi ohjelmaksi. Vietettiin aikaa ihan rauhassa, niin ei väenpaljouskaan haitannut. Ihastelimme eläviä patsaita ja kauniita puutarha-asetelmia, fiilisteltiin tunnelmallista musiikkia ja osallistuttiin kaikkeen pieneen tekemiseen. Leikittiin ja herkuteltiinkin.


Hyvin tuttu Senaatintori muuttui Taiteiden Yönä jättimäiseksi puutarhaksi. Tori kasvoi yht'äkkiä nurmea ja valtavia kissankelloja:) Olisi ollut ihana viipyä auringonlaskuun, näkymä olisi varmasti ollut ihana pimenevässä kauniisti valaistussa puutarhassa! 


Oli hauska tilaisuus maistella hunajaa eri alueilta!


   

Mehiläishoitajien ohjeistuksella askartelimme ilmapalloista mehiläisiä, ja sanomalehdistä väkerrettiin kukkia:) Naamioitakin olisi päässyt askartelemaan, mutta jätimme sen pajan väliin:)









Salaisessa puutarhassa oli kaksi salaisuuslaatikkoa, ja me selvitettiin mitä kumpainenkin pitää sisällään!


Pian pojat näkivät "savua" ja odottivat, että nyt on makkaraa lähellä:D Kyseessä oli kuitenkin toinen salaisuuslaatikko, ja olisikohan sielä ollut kuivajäätä tms:D



Salaisuuksien keskellä myös leikittiin. Mutta oltiinkohan ihan kutistuttu, kun kukat olivat valtavia, ja niin olivat leikkivälineetkin!














Herkuteltiin ihanilla metsäjätskeillä<3 Ravintola Grönin havumetsän makuiset jäätelöt maistui hurjan hyviltä!



Ihanasti pakattukin, täydellistä! <3



 


Sellainen oli tämän vuoden Salainen puutarha<3
Ei toki vetänyt vertoja viimevuotiselle tapahtumalle, mutta oli kuitenkin ainutlaatuinen ympäristön, kokemuksen ja fiiliksen osalta!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia!

    Meillä meni taiteiden yö tänä vuonna pitkälti muiden asioiden ehdoilla. Puoliso vanhempainiltaan, vanhempi lapsi vietiin harrastukseen. Meillä oli kuitenkin kuopuoksen kanssa todella hyvä onni, että ihan harjoituspaikan vieressä oli juuri sopivaan aikaan hyvä teatteriesitys, Milla Riskun Circus Strada. Kävimme siis katsomassa sen ja sitten lasten kanssa syömisen jälkeen kotiin leikkipuiston kautta.

    Saa nähdä alkaako ohjelman kahmiminen ensi viikolla kun on Sampo 2017 Nukketeattterifestivaali. Teatteri on ihan parasta ja siellä olisi vaikka mitä ohjelmaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta:) Taiteiden yössä on ehkä parasta se, että ohjelmaa on joka puolella ja sellaiseen aikaan, että voi tehdä jotain arjesta poikkeavaa:) Nukketeatterifestarit kuulostaa huipulta:) Me reissattiin tämä viikko, niin ollaan missattu moinen kokonaan:)

      Poista