Pikku Kakkosen juhlanäyttely AnnantalollaJos haussa on mielekästä matalan kynnyksen puuhaa lasten kanssa keskusta-alueella, niin suositukseni menee Annantalolle ja lapsia inspiroivalle Pikkukakkos-näyttelylle!

Kovin isosta näyttelystä ei ole kyse, mutta meidän viikarit olisivat hyvin viihtyneet vaikka koko päivän leikkiessään värikkäässä satumaailmassa.


Perähuoneessa oli iso "lautapelimaailma", jossa lapset itse olivat pelinappuloina. Joissain peliruuduissa oli haasteita: esimerkiksi jälkiä, joiden jättäjää oli kiva arvuutella.


40-vuotiaan Pikku Kakkosen eri ohjelmia oli esillä värikkäissä rakennuksissa näyttelyn reunoilla. Ohjelmat oli jaoteltu vuosikymmenten mukaan, ja vaikka lapset eivät niin siitä historiasta kiinnostuneet, niin minusta oli hauskaa muistella esimerkiksi oman lapsuuden ohjelmatarjontaa 80-90 -luvuilta, ja verrata sitä omien lasten 2010-luvun ohjelmiin.


Daniel bongasi Ti-Ti Nallen, joka on enimmäkseen tuttu Ti-Ti Nallen talosta, jossa vierailimme aikaisemmin samalla viikolla. Ti-Ti Nalle kuului äiskän lapsuuden ohjelmistoon!


 

Hauska kalastusleikki, yksi parhaista leikeistä, mitä voi olla!Kovin suuri tai monipuolinen näyttely ei tosiaan ole, mutta tilaa mielikuvitukselle jää niin mainiosti, että aikaa saa kulumaan leikeissä.


 
Yksi poikien suosikkijuttu oli iso lattiapalapeli Pikku Kakkosen logosta!Myös suuri muistipeli oli kiinnostava! Tuttuja naamoja löytyi muistipelilaatoista:

 


Pojat myös esiintyivät telkkarissa!

 

 

Ja lähettivät parhaat kesämuistonsa Pikku Kakkosen postiin!

 

Meillä oli hurjan kiva päivä, suosittelen käymään lasten kanssa, ja miksipä ei myös ilman lapsia. Pikku Kakkonen kuuluu melkeinpä jokaisen aikuisen lapsuuteen, joten näyttely herättää varmasti tunteita:)

Paljon onnea 40-vuotias Pikku Kakkonen!

2 kommenttia:

Sisällön tarjoaa Blogger.