Leikkien -lelukutsut + Tuotearvonta!

Yhteistyössä: Leikkien -lelukutsut

Järjestin maanantaina hauskat kutsut meillä kotona. Olen aina ollut jotenkin ennakkoluuloinen kotikutsuja kohtaan, ja se, että itse järjestäisin sellaiset, on tuntunut hyvin kaukaiselta ajatukselta. Toisinaan täytyy kuitenkin ravistella hieman niitä omia asenteita, ylittää omia rajojaan ja kokeilla elää oman mukavuusalueen ulkopuolella. Jännästi siinä oppii itsestään ja maailmasta - näistä kutsuista jäi pelkästään hyvä fiilis!


Tuskin kuitenkaan olisin mitä tahansa tuotemerkkiä ottanut kotiin esiteltäväksi. 

Tiedän muutamiakin hyviä tuotemerkkejä, joita myydään kotikutsuilla, mutta tähän asti Leikkien -lelut on ainoa, mitä olen edes harkinnut kotiin esiteltäviksi. Tuotevalikoima kiinnostaa minua, innostaa lapsia, ja tuotteissa on panostettu laatuun ja opettavaisuuteen - nämä lelut ja pelit ovat siis juuri sellaisia, joita mielelläni ostan. Lisäksi pienten lasten kotiin on kivempi ottaa tuotteita, joilla saa leikkiä. Meidän olkkarissa ei astiat, kosmetiikka ja kynttilät tunnu kovin luontevilta! :D


Me saatiin kutsujen alkuun olohuoneen lattia ja tasot täyteen hauskoja pelejä ja leluja. Lapset leikkivät keskittyneesti ja sopuisasti vähän kaikilla, ja toisilla tuotteilla enemmänkin. Suosituimmista tuotteista esimerkkinä: logiikkapelejä hauskoilla teemoilla, kestäviä ja kauniita puisia elintarvikkeita, ja innostava pöytäjalkapallopeli. Jalkapalloa pelattiin monta erää, ja harkitsen ankarasti jälkitilausta kyseisestä tuotteesta ;)
Erilaiset logiikkapelit tosiaan kiinnosti lapsia, ja päädyimme pari sellaista tilaamaan omaksikin. 


Leluja ja pelejä meille esitteli innostavasti ja asiantuntevasti Leikkien-oppimiskonsultti Hanna, jolta voi omat kutsut tilata vaikkapa täältä: https://www.facebook.com/groups/1206630719426238/

Kutsut olikin minun osaltani helppo järjestää. Tein hieman naposteltavaa kahvin ja mehun kanssa tarjolle sekä hoidin muutaman enemmän tai vähemmän tutun paikalle. Kaikesta muusta huolehti sitten Hanna. Hän esitteli tuotteet, ja opasti niiden käyttöön, vastasi kysymyksiin, ja laski ja neuvoi tilauksissa.

Taikahiekka ja värikäs taikamassa olivat ehkä ne kaikista suosituimmat tuotteet. Meillä on taikahiekkaa jonkin verran ennestäänkin, joten ollaan jo todettu, että se on tuote, johon lapset eivät kyllästy. Päädyimme tilaamaan lisää hiekkaa kätevällä muovailualustalla sekä hauskoilla hiekkalinnamuoteilla, mutta taikamassoja ihanissa väreissä on kyllä hankittava kaikille tuleville synttärisankareille - ihana lahjaidea!

Kotikutsujen ehkä vaikein osuus oli vieraiden saaminen paikalle. Kesäaika vaikutti aika paljon siihen, että monikaan kutsutuista ei päässyt osallistumaan. Pahin pelkoni kutsujen järjestämisessä oli juurikin se, että esittelijä saa esitellä tuotteitaan yksin minulle.;) 

Pari luottoystävää lapsineen, sekä aivan uusi tuttavuus naapurustosta kuitenkin uskaltautui paikalle, ja lapsia oli lopulta jopa yhdeksän leikkimässä kivoilla leluilla meidän olkkarin lattialla!

Aivan sopiva määrä siis! Ja kun tuotteet vakuuttivat, niin myyntiä tuli pienelläkin porukalla kiitettävästi. Olin ihan yllättynyt, ja iloinenkin tietysti! Kiva että sain olla tarjoamassa tilaisuuden  muidenkin löytää nämä innostavat tuotteet, ja sain samalla omaan tilaukseeni myyntiedun.

Yksi osallistuja innostui siinä määrin, että järjestänee omat kutsut syksymmällä, ja tietenkin olen mukana niissä bileissä! Ehkä järjestän itsekin kutsut vielä uudemman kerran jouluostoksia varten.SmartMax-rakennuspalikat
 

Mikaelin lempparipeli oli SmartGamesin tiesulku. Poliisit on se juttu. Danielin lemppari oli Troija, sillä muurit kiinnostaa tällä hetkellä. Ikäsuositus näillä logiikkapeleillä on 7-99, joten käyttöikää riittää pitkään, ja vaikka välttämättä vielä ei osaisi "pelata oikein", niin ei sekään väärin ole! Tytärpuolelle tilasin älypelin myös - sellaisen, jossa oli vielä enemmän haastetta.
Meillä oli tosi mukavaa, lapset leikkivät sovussa ja innostuneina pari tuntia, eikä ne leikkihuoneen lelutkaan kiinnostaneet ennen kuin esittelylelut pakattiin pois. Ja sitten odotettiin malttamattomana, koska lelutilaus saapuu kotiin. 


Toimitus oli itseasiassa supernopea, paketti löytyi postiautomaatista kahden vuorokauden sisällä kutsuista!


Kesken leikkien oli vieraita toki "pakko" myös kestittää. Leikkiteeman mukaisesti katoin pöytään junakuormallisen dippikasviksia ja kekseistä rakennettuja kuorma-autoja. Kääretortun koristelin höyryveturiksi (siitä meidän 5-v. oli ihan innoissaan).
 Ja mikä parasta, sain lukijoiden kesken arvottavaksi pakkauksen ihanaa Mad Mattr -taikamassaa!

Osallistu arvontaan kertomalla kommenttikentässä, mitä Sinä rakentaisit taikamassasta! :)
Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa yhteyttä voiton osuessa!Klikkaathan myös blogini seurantaan tykkäämällä sivusta Facebookissa

Arvonta päättyy 20.7. ja julkistan voittajan nimimerkin blogini facebooksivulla <3


Katso arvonnassa olevasta tuotteesta lisätietoja tästä!

Mad Mattr The Ultimate Brick Maker X6 tuo uuden ulottuvuuden Mad Mattr taikamassalla muovailuun. Paketti sisältää pinkkiä ja sinistä taikamassaa, muotoiluveitsen ja upeat muotit, joilla voi tehdä taikamassasta kuusi tiiltä samanaikaisesti. Tiilistä voi rakentaa erilaisia taloja, linnoja ja muureja. Vain luovuus on rajana! Mad Mattr The Ultimate Brick Maker kiehtoo kaiken ikäisiä.

18 kommenttia:

 1. Veisin kouluun. Oppilaat saisivat suunnitella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Niina, arvontakone antoi numeron 1, joten ensimmäisenä kommentoijana palkinto osui sinulle:) Laitathan yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen minkku_@netti.fi

   Poista
 2. Vähänkös hienoa, tuosta voisi linnan rakennella.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Luulenpa että rakentaisimme lasten kanssa linnaa :) sari.lamminpaa (a) gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kysyin meidän 3v pojalta ja vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä robotteja tietenkin!! Gmail, Paula.kahila

  VastaaPoista
 5. Veikkaan että siskon tytön kanssa tekisimme autorataa :)
  sanna.salmi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Aika hienot tarjoilut teidän kutsuilla! Varmaan lapset rakentaisivat ja mä vaan terapioisin sen massan kanssa tekemällä palloja... Taikahiekka on kyllä ainakin kivaa.

  VastaaPoista
 7. Jotain Minecraft-aiheista ehkä, pojan suosikki 😊 kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Prinsessalinna tehtäisiin lasten kanssa. mpe1990@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Linnahan tuosta olis ihan "pakko" rakentaa ;)Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 10. Linnanrakennusta :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Linnan tekisimme kuulemma :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Poika haluaisi varmaan jotain juniin liittyviä asioita :3

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 13. Poika tekisi dinoja, toinen tyttö liskoja ja toinen myös litteä poneja:-) sonja.nyk@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Autorata rakennuksineen :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Linna tietysti :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Autotallin.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.