Skidit Festarit - kesän kivoin päivä


Lauantaina oli pitkään odottamamme Skidit Festarit! Osan päivästä päivystin infossa, mutta ehdin viettää aikaa myös perheen kanssa festaritunnelmissa!

Päässäni mulla oli aivan ihana the Collective Shop:in huivi, jonka voi solmia monella tapaa, esimerkiksi näyttävälle rusetille tai simppeliksi ruusukkeeksi. 


Hiekkakasa todellakin oli yksi parhaista asioista! Lisäksi lapset kokeilivat esteratsastusta keppareilla.

 

Poikia vähän ujostutti leffatähden vieressä:D Ihana Alisa Aarniomäki <3


Mitäs kummaa? Käveleviä ruohokasoja? Mikael oli hämmentynyt ja huvittunut nähdessään Vaeltavia Kuhilaita. 

Simpanssi Anssin näkeminen oli hauskaa! Mikael pohti, että Anssi on tullut laivalta käymään nyt festareillakin! (Viimeksi nähtiin Skidit Risteilyllä)


Puluboi oli odotettu! Itse en nähnyt esitystä, mutta pojat kertoivat kaikki hauskat yksityiskohdat!!!

 

Infosta ostinkin pojille saman tien Puluboi -kirjan sekä levyn, ja Puluboin ja Ponin laulut soivat nyt kotonakin.


Hattiksen hattaraa, ihana festariherkku!
Glitternistiltä glitteriä kasvoihin - ihana festarilook saatiin paikanpäältä!Lindexin kuvauspisteellä posket kimalsivat ja painot nousivat. Superfiilis!
Pomput tarjosi Rush! Meidän pojat eivät ikävä kyllä uskaltaneet hypätä asuntoauton katolta, mutta trampolinistreet oli sitäkin kivempi sitten!:)

 HAM - Vieno Motors ja ihanat kukkasysteemit! Daniel sai kokeilla jännimpiä uimalaseja koskaan!!

Myös Mikael sai viimein päähänsä kukkakruunun <3
Kaikun kammarissa kävimme Rinnekoti-Säätiön Aistisuihkussa. Jonotellessa pojat vähän värittelivät kivoja värityskuvia, ja sitten valitsivat itselleen kivan seikkailun. 


Pojat päätyivät seikkailemaan juurakossa!

 

Ihana miten lapset tuntuivat eläytyvän ja keskittyvän. Aistisuihku oli kiva pieni rauhoittumisen hetki festarihulinan keskellä.


Jaffabaarissa pojat pääsivät tekemään itselleen mocktailit! Mikael halusi "ärhäkän punaisen", ja Daniel teki "mittarimadon". Itse tekeminen oli kyllä ihan mahtava kokemus lapsille, ja niin se vain maistui juoma paljon paremmalta!


Mikaelin drinksussa oli runsaasti sitrusta, mutta niin se vain maistui!

Danielin Mittarimato oli myös "HERKULLISTA"!


Sitten alkoi Sisidiskon keikka, ja mulla infovuoro:) Sai fiilistellä lauluja infossa, ja pojat jatkoivat festarifiilistelyä isin kanssa. 


 

Ränniautorata oli ollut juuri niin mahtava juttu, kuin arvelinkin!

 

Pojat söivät hodarit ja leikkivät vielä vesimaailmassakin. Monta asiaa jäi toki kokemattakin, kuten skeitti, scootti, parkour, graffitimaalaus, stepup, jooga ja Valomatka. Useampi esitys kuultiin lähinnä kauempaa.

Lopuksi Babytron, joka sekin oli ollut odotettu ennen kaikkea "sä oot hassu" -biisin vuoksi!

Ihan mahtava fiilis jäi festareista! Lapset ovat kiittäneet ja kehuneet, eikä ole epäilystäkään, etteikö heillä olisi ollut ihan mahtava päivä! Olisi ollut ihanaa seikkailla heidän kanssaan koko päivä, mutta ihanaa oli kokea festarit osin toisestakin näkökulmasta.

Nyt odotellaan sitten innolla ensi vuotta, ja jälleen entistäkin mahtavempia festareita! Mikael tänään päiväkotiin jäädessä vielä vannotti, että kerron sitten, kun taas on festarit! <3

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.