Mustasaaressa


Mustasaari sulkeutui viime viikonloppuna yleisöltä, mutta ennen sitä me ehdimme saaressa käydä pikku retkellä!

Taivallahdelta seilasimme Walhalla-aluksella Mustasaareen. Muuta kulkureittiä saareen ei taida ollakaan, minkä totesimme aikaisemmin kesällä. Olisin vienyt lapset katsomaan jotain esitystä Mustasaareen, mutta Reittioppaan kautta päädyimme Lauttasaaren kautta huoltosillalle, jonka kautta ei ollut kulkua. Silloin harmitti kamalasti, sillä matka oli ollut pitkä, ja pääsimme ihan lähelle, mutta emme kuitenkaan perille asti. Esitys me missattiin, mutta muilta osin tilanne tuli siis nyt korjattua - tultiin oikeaan paikkaan ja päästiin perille yhteysaluksella.


Kanttiinista ostimme eilisen päivän pullat 1€/kpl. Oli pullassa kerralla kokoakin! 

Kukkoja ja kaneja <3


Lapset rakastuivat leikkikenttään. Oli mökki, kiipeilyteline, leikkijuna ja leluja, ja rantakin vieressä. Sinilevätilanteen vuoksi ei uitu. 


 

 Kaunis luonto, maisemat ja sävyisät lampaata<3
 


Luontoretkeiltiin hieman ympäriinsä, ja löydettiin valtava siirtolohkare, Maranata-kallio!


 

 Hyvä muistutus luontoretkeilijöille aina! 


Ihana saari! Ensi kesänä löydetään jo helpommin paikallekin:D Suosittelen mukavaan ja rauhalliseen ajanviettoon, ja saaressa järjestetään erilaista ohjelmaa sekä hartauksia. Kannattaa kuitenkin tsekata lautan osoitteet ja muut Helsingin seurakuntien sivuilta hyvin etukäteen, jotta löytää oikeaan paikkaan. Lauttamaksu yli 10-vuotiailta oli 4€ edestakaisin.

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.