Mustavuori


Lupasin pojille, että lähdemme seikkailulle. Pikkumiesten mielikuvitus käynnistyi heti, kun puhuttiin seikkailusta, ja odotukset oli kovat. Mikael maalaili, että saatamme kohdata lohikäärmeen, eikä niistä aina tiedä, ovatko lajiltaan kilttejä vai ilkeitä. Miekka oli hyvä ottaa varoiksi mukaan.

Aarre kuuluu myös asiaan, varmaan viimein löydämme sellaisenkin!

 

Salaa nappasin aarteen mukaan, ja reissasimme Vuosaaren lähellä olevalle Mustavuoren suojelualueelle. Käveltiin vanhaa tykkitietä juoksuhaudoille ja luoliin, jotka kuuluvat ensimmäisen maailmansodan aikaisiin Krepost Sveaborgin linnoitusrakennelmiin.

 


 

Luonnossa oli paljon jännää ihmeteltävää, ja kieltämättä juoksuhaudoille tullessa maasto oli kuin fantasiaelokuvissa! :)Lohikäärmeen luola! Danielia meinasi jännittää vähän liikaa... saatiin kuitenkin puhuttua pikkuinen mukaan tutkimaan luolastoa.
Pienet seikkailijat löysivät kuin löysivätkin aarteen (joka taisi aika sujuvasti sujahtaa isohkon kivilohkareen taakse isin taskusta).


 

Ja pussissa oli kultaa! Lelukolikoita ja vähän hekkuakin! (Suklaakolikoita ei sattunut kaupassa olemaan, harmi!) Lohikäärmeen tuhoama puu! 

Aivan ihana seikkailualue, eikä edes kaukana! Meillä oli jännittävä retki, lapsille ihan superelämys <3 

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.