keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Ruususiirappi ruusuvedestä

Ruusuisen makuinen siirappi maustaa ihanasti kesän jäätelöitä, juomia ja kakkutäytteitä.

Luomuruusujen kukkiessa kannattaakin kerätä terälehdet talteen, mutta oikotie tähän siirappiseen onneen löytyy myös. Voit tehdä ruususiirapin helposti ja nopeasti käyttäen valmista ruusuvettä.


3 dl vettä
1,5 dl ruusuvettä
3 dl sokeria

Lisää ainekset kattilaan, ja kiehauta seos. Keittele n. 5 min, että sokeri sulaa ja seos on kirkas. Nosta sitten liedeltä, anna jäähtyä. Pullota tai purkita puhtaaseen ja tiiviiseen purkkiin. Annoksesta tuli kolme pikkupullollista ihanaa makusiirappia.


Katso ihania käyttövinkkejä klikkaamalla tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti