Hyvää vappua!

22.43
Piiitkä vappu on nyt saatu vietettyä. Kyllähän se hassuttelu nimittäin alkoi jo perjantaina, ja jatkui läpi viikonlopun ihan tähän vappupäivään asti.


Kovin rankasti me ei toki juhlittu, enimmäkseen oltiin kotona ihan perheen kesken.
Muutaman vappuaskartelun lisäksi meillä herkuteltiin perinteisiä herkkuja ja käytiin kesäkauden ekalla piknikillä.


Naamiot ostin valmiina koristeltaviksi, ja minihuiskat valmistuivat paperipilleistä ja koristeoviverhon suikaleista. Kertakäyttöisestä kemuverhosta askartelee helposti vielä pari isoakin huiskaa ensi vapuksi, jos en muuta uusiokäyttöä keksi.
Serpentiinit lapset saivat vähän kuin lahjaksi.


Tänä vuonna tein ihan perinteistä simaa ja ihan perinteisiä munkkeja.

Perinteisten vappuherkkujen lisäksi tein tosin vielä churroja. 
Aina täytyy edes vähän päästä kokeilemaan:) Churrot on helpot valmistaa, ja munkkeihin verraten nopeatkin. Nakit ei oo meidän juttu, joten kotitekoiset hampurilaiset korvasi ne.

Mulla ei juuri ollut vapun suhteen inspiraatiota, edellisen viikonlopun juhlat varmasti verotti takautuvasti. Kuitenkin ihan kivan hassuttelevan kattauksen sain aikaan, eikä perinteisten herkkujen lisäksi edes tarvinnut suurempia ideoida. Daniel teki serpentiinistä sateenkaaren. Pojat kävivät hakemassa vappupallot, molemmat halusi samanlaiset!


Harkitsimme muutamaa vapputapahtumaa, mutta päädyimme lopulta viettämään vapun kotona. (Lauantaina tosin käytiin ystävän lasten naamiaissynttäreillä.) Pieni puistopiknik tehtiin kuitenkin, kun vappupäivän sää oli huomattavasti viikonlopun säätä kauniimpi.
Suht rauhallinen kiva vappu oli siis meillä. Pojat kokeilivat monia naamiaisasuja ja hassuttelivat ilmapallojen ja serpentiinin kanssa. Sima oli hitti. Esikoinen tykkäs rusinoilla, kuopus ilman.

Eiköhän se kesä nyt jo ala?:)

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.