Stidilä / Lasten PR kevätjuhla

Keskiviikkona oli kevätjuhlapäivä Stidilässä. Lasten PR toi tunnelmaltaan ainutlaatuisen talon täyteen bloggareita, iloista meininkiä, mielenkiintoisia tuotteita ja kesäfiilistä - vallitsevasta säästä huolimatta.

    

Vanhan tulitikkutehtaan rouhean romanttiset tilat saivat pienellä somistuksella lisää leikkisyyttä. 


Skidit Festarit oli esillä - juhlatila on aivan festivaalin ytimessä, joten vieraat pääsivät tutustumaan tapahtumapaikkaan aivan uusin silmin. Historiallisesti kiinnostavan Elannon korttelin vanhin rakennus, Vanha tulitikkutehdas, rakennettiin jo vuonna 1874, ja tiloissa on sen jälkeen toiminut myös mm. leipomo, makkaratehdas, korjauspaja, puusepän verstas sekä maalaamo. Sittemmin se on kunnostettu rakennuksen henkeä kunnioittaen kokous- ja cocktailtilaisuuksia varten.
Skidit Festareita alueella on juhlittu vuodesta 2010 lähtien.

Skidit Festarit -Aino (vas.) ja Lasten PR -Riikka (oik.) kertovat ensi kesän Skidit Festareille tulevasta basaarialueesta. Osa näissäkin kemuissa tutuksi tulleista tuotteista nähdään myös festareilla, tervetuloa tutustumaan!

MakroBios

Näytteillä oli monta kiinnostavaa tuotetta. Esimerkiksi ihanat Bear-tuotteet. Luonnolliset hedelmä- ja marjarullat maistuu kuin karkki, mutta on selvästi parempi valinta (ja on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen). Pakkauksissa ja muotoilussa on otettu huomioon myös hauskuus. Yoyo-rullat ovat ikään kuin jojot, ja pakkauksen mukana saa kiinnostavan keräily/tehtäväkortin. 


Me ollaan poikien kanssa näitä testattukin, ja ollaan tykätty. Lisäksi pääsin maistamaan ihania Supertreatsin "luomusuklaita". Näissä suklaissa ei siis ole kaakaota, mutta ovat taivaallisen hyviä. En epäile, etteikö lapset rakastuisi näihin heti! Carob-patukat ovat siis kofeiinittomia, ja makeutuksena on kookoskukkanektari.

Luonnonkosmetiikkaa lapsille. Kiinnostava tuotesarja valveutuneelle vanhemmalle.<3

Greenlips Beauty esitteli Petit&Jolie-sarjaa.

 

Meille toimistotilana toimiva Stidilä muuntui aivan ihanaksi juhlatilaksi. 


Kiinnostava kirjavinkki näin enenevässä määrin digitaalisessa maailmassa: Kuinka kasvattaa diginatiivi. Jokainen nykyvanhempi tulee varmasti ennemmin tai myöhemmin sen tilanteen eteen, kun on pohdittava ruutuaikaa. Lisäksi on vielä monia monia muita mediamaailman haasteita, ja kyseinen opus on kokoelma vinkkejä siihen, miten laitteet sulautuisivat helposti, saumattomasti ja hauskasti osaksi kodin arkea. Aihe ei vielä tunnu meille ajankohtaiselle, mutta ennemmin kuin arvaakaan, niin samojen kysymysten äärellä ollaan. Siispä odotan mielenkiinnolla tätä elokuussa ilmestyvää opusta.


Kustantamo S&S
Gymin ihanaa kalustoa ja festareilta tuttuja viihdykkeitä lapsille. Kovassa käytössä näytti olevan!

Ihanat oli tarjoilutkin. Raikastamon juomat, 3 kaverin jätskit ja Cafeliton leivät. Kattauksessa Pop up kemut.


Oli hauska hengailla mukana, ja autella järjestelyissäkin hieman.:)
"Tulitikkutehtaan tytöillä" oli nyt vähän toisenlainen työpäivä "toimistolla".

Vieraat lähtivät kannut heiluen kotiin!;)

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.