lauantai 15. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen koristeet

Viime viikon sunnuntaiksi laitoin jälleen ovikoristeen, jossa toivotin virpojat tervetulleeksi. Enemmän toki toivoisin, että ne, jotka syystä tai toisesta ei halua siunauksia kotiovellaan, niin ilmoittaisivat siitä, mutta käyhän se näinkin päin:) Paperista taiteltu origamiperhonen viestilipun kera on helppo ja sievä pääsiäiskoriste. Lapussa lukee "Saa virpoa!"


Samaten viimeviikkoisia askarteluja, sillä nyt vaasissa on näiden omien lasten kanssa askarreltujen oksien sijaan muilta virpojilta tulleita kauniita pajunoksia.

Kun lapset tekivät ruohopeikkoja (katso erillinen postaus), niin äiskä istutti ruohot kahvikuppiin. Sittemmin sievä ruoho on ylikasvanut, mutta esikoinen ei antanut trimmailla. Kuulemma haluaa, että ne kasvavat taivaaseen asti. Näkeepähän sitten, miten siinä tosiasiassa käy:D Pääsiäispupu on myös käynyt kahvikupposella oikeanpuoleisessa kuvassa.

Pataan istutettiin ruohoa vain reunaa myöten, joten munia mahtui reippaasti. Keskellä paperinarusta viime vuonna tekemäni muna. Sinne sujahti pikkumunia edelleen.

Ja myös lasten viime vuonna maalaamiin muniin istutettiin tänä vuonna ruohoa. Koristeeksi pikkuinen tipu:)


Muutama viimevuotinen, muutama uusi. Keräsin koristellut (tyhjät) munat pieneen pesään esille.
Lisäksi koristeltuja munia on uudenvuodenoksan juurella, mutta siitä ei ole kuvaa:)
Muutama muna jouti pikkukennoon koristeeksi.


Näistä peikoista on tosiaan erillinen postaus:) Ja vieressä pääsiäisnoidan nurkkaus:)


Myös tämä ruohoasetelma löytyy aikaisemmasta artikkelista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti