maanantai 24. huhtikuuta 2017

Skidit Disko!


Kevään mahtavin disko takana, ja täytyy ihan sanoa, että kivat oli karkelot. Mulla on ollut huikea mahdollisuus päästä kurkistamaan kulissien taakse, ja olla pienessä määrin osallisena kyseisten kemujen järjestämisessä, mutta mielipiteeni kerron kuitenkin puhtaasti kävijänäkökulmasta ja ihan rehellisesti:)


"YO! Skidit Disko Räps!" täytti meidän lauantain hirmu kivoilla jutuilla. Oli tietty hienoa päästää lapset tanssilattialle riehaantumaan ja riehaantua itsekin, mutta vastapainona oli monenmoista muuta aktiviteettia, josta ns. jäi jotain käteenkin. Geezers the shop'in tussityöpaja pysäytti meidän porukan ihan ensimmäisenä. Pakko päästä värittämään. Toki tila olisi voinut olla hieman valoisampi tähän puuhaan, mutta ei se tuntunut lapsia häiritsevän. Kynät antoi väriä, niin ei tarvinnut tihrustaa^^ Tulipahan mieleen, että täytyy kunnon värikynät hankkia lapsille kotiinkin. Vaikutti palkitsevan enemmän tussailu kuin perus värittäminen vaikkapa puukynillä.Tussityöpajan jälkeen käytiin hakemassa Glitternisti -pisteeltä glittertatskat. Itselleni ihan uusi juttu, ja lapset oli tietty ihan innoissaan. Kaikki saivat itselleen mieluisan kuvan käteen/käsivarteen. Miksu halusi mustan lepakon, ja Daniel sinisen "purppurakiven" eli timantin.Ja Mimille vielä pinkki-violetti yksisarvinen:Pitkätukkaisia hemmoteltiin, sillä paikalla oli myös Jenni's Hairdays tekemässä Räppi-lettejä. Mimi valkkasi suosikkinsa lettikirjasta, ja sehän oli valmis tuossa tuokiossa! Itse en bonustytön tukkaa useinkaan laittele, mutta tuo kirja on kyllä varmasti ihan jokaisen tyttötalouden 'must have'. Voisihan sitä opetella itselleenkin letittämään toisaalta... :D

 

 


Tottahan diskon ykkösjuttu on se musiikki ja tanssilattia. Räppiteemaisessa diskossa nähtiin ihan legendaarinen Kemmuru, videotaiteilija VJ Sellekhanksin visuaaleja sekä StepUp School'in katutanssiesitys.Lapset innostuivat tanssilattialla mm. savukoneista ja rantapalloista. Välillä tungosta oli enemmän, mutta pääasiassa oli kuitenkin ihan hyvin tilaa pitää hauskaa perheen kanssa. Jonojakaan ei juuri ollut, pääsimme kaikkien kolmen kanssa melko vähällä odottamisella kaikkialle.


Glittertatska hohti diskossa<3


Loppumetreillä vielä hohtolimboa!
Herkkuja oli tarjolla Vironniemen päiväkodin kahvilassa, ja mehudiskossa juotiin mehua tietty, ja popparia puputettiin ennen kotiinlähtöä. Raesateessa lähti perhe kotia kohti, onneksi saatiin bilettää sisällä. 


On kyllä huippua, että lapsille järjestetään ihan oikea disko kunnon puitteissa (Kalliossa Kuudes Linjan & Kaikun tiloissa) ja että mukana on laadukasta ja ajan hermolla olevaa ohjelmaa. Ja hei kaikki aikuiset otti lapset huomioon aivan ihanasti! Siis oli niin tervetullut olo, että harvemmin on.

Olisi ollut mahdollisuus osallistua myös itsensä Iso H:n riimipajaan, mutta se jäi meiltä välistä. Muutaman kerran vilkaisin, että kivalta näytti pajassakin tunnelma.

Skidit Disko oli meille ensimmäinen laatuaan, sillä harvemmin käymme maksullisissa tapahtumissa. En tiedä, malttaisinko jättää näitä tosin enää välistä, sen verran hyvä fiilis jäi. 

Miksukin seuraavana päivänä tokaisi asiaa selvästi harkinneena "Äiti. Olipa kyllä kivaa sielä diskossa!"
<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti