maanantai 3. huhtikuuta 2017

Klovni- ja popcornfestivaalit!


Käytiin sunnuntaina poikien kanssa kahdessakin kivassa perhetapahtumassa. Pasilan Rauhanasemalla oli kansainvälisen klovnifestivaalin avajaiset, ja Kampissa Annantalolla Lue lapselle -tapahtuma ja Popcornfestivaalit.


Saatiin kunnolla nauruterapiaa, ja "sosiaalisesti rohkeampi" pojistani oli 110%:sti mukana:D

 

Hauskaa esiintymistä ja mahdollisuus kokeilla itse, osallistavaa klovneriaa ja taitavia temppuja, eli ihan kokonaisvaltaista hupia! Ihanaa oli sekin, että myös aikuiset huomioitiin aktiivisesti.;)


Mikael sai aivan mahtavan ilmapallotiikerin!


Ilme ei ehkä kerro, kuinka ihastunut poika siihen oli<3


Ja Dani sai muistoksi suloisen pupun<3


Tila oli pienehkö, ja väkeä mukavasti paikalla, joten hieman tiivis tunnelma oli alkuun.

Tietenkin harmittaa, että lähdimme melko nopeasti jatkamaan matkaa, bileet varmasti vain paranivat loppua myöten. Annantalolla oli kuitenkin kiva käydä myös. Syötiin eväät pihassa ja käytiin katsomassa näyttelyt, ja tietenkin kuulemassa satuja ja askartelemassa.


Juhlien vuosi -näyttely oli minusta etenkin ihan mahtava! Yllätys, että juhlat ja kulttuuri saa minut innostumaan. :D

Välillä teki hyvää istahtaa rauhassa lukemaan kirjaa.


Annantalon sivuilta kannattaa katsoa tästä lisää.

"Näyttelyssä voit…
… hämmästellä, miten monia juhlapäiviä vuoteen oikein mahtuu… nähdä mitä eri kulttuurien perinteisissä juhlapöydissä on tarjolla… ihailla kuvia koululaisten eid-, purim- ja muista juhlista… kuulla juhla-tarinoita ja satuja… tehdä lahjan johonkin jännittävään juhlaan… koristaa taikapuun oksan… pyöriä kalenteripuu-karusellissa… tehdä aivan uuden tähden ja asettaa sen taivaalle… merkitä oman syntymäpäiväsi gallerian seinälle…"

Lisäksi tähän liittyen on ollut erilaisia sunnuntaitreffejä neljän kulttuurin juhlien merkeissä, yksi vielä edessä toukokuussa.

Pojatkin tekivät koristeen taikapuun oksaan:) 

Yläkerrassa on esillä oppilaiden Oma kuva -näyttely.
Mihin se Popcornfestivaali sitten liittyi? No Sanna Tahvanaisen ja Lena Frölander-Ulfin uuteen kuvakirjaan "Kurre Keikari ja popcornit"! Tavattiin paikanpäällä siis Kurre ja Rotta, kuultiin kirjaa luettuna, ja tietenkin saatiin myös niitä popcorneja!Kevätkin alkoi sopivasti, ja kotiin päästyämme kävimme vielä esikoisen kanssa pitkällä kävelyllä etsien kukkia. Vielä ei löytynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti