sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Kaikkien aikojen avaruus -juhla

Aikamoinen viikonloppu takana. On juhlittu esikoisen synttärit niin päiväkotikavereiden kanssa kuin sukulaisten ja perheystävien kera, ja niiden juhlien välissä käytiin vielä bilettämässä Skidit Diskossa (siitä lisää myöhemmin!)


Tällä kertaa en suuremmin järjestänyt ohjelmaa: avaruusdisko olkkarissa ja väritysseinä lastenhuoneessa. Pieni askartelupiste eteisessä niissä kevyemmissä kemuissa, kaverikemuihin kyseinen ohjelma ei mahtunut:) Ja tietenkin herkkupiste avaruusasemalla.

Tein olohuoneesta siis avaruusdiskon ja muu asunto toimi avaruusasemana. Keittiössä avaruusaluksen keittiö:


 
 

Ihania kattaustarvikkeita, tarroja ja koristeita ostin Pop up kemut -kaupasta, ja joitain koriste- ja teematarvikkeita eBaysta.Itse rakennettavia cocktailtikkuja (tikkuaski puuttuu vielä keskeltä); Kuujuustoa (emmentalia), vihreitä, punaisia ja mustia planeettoja, sekä ruskeita kääpiöitä (viinirypäleet, kirsikkatomaatit ja oliivit, sekä broilerpallerot)

 
 


Fazerin kuulat planeettakarkkeina, ja boolissa tähtiä, isompia ja pienempiä planeettoja sekä kuita (karambola, pallonmalliset jääpalat ja masikat sekä mustikat)


Mimi keksi, että sipsit olivat Marsilaisia matoja:D


Sunnuntain kemuihin piti tehdä uusi kakku, ja tein tällä kertaa puolikkaan kuun. Lisäksi pikaisesti askartelin sokerimassasta hevisauruksen siihen sivulle koristeeksi, kun se oli pojan tärkeä toive. Jos yhtään pienemmän olisin hoksannut tehdä, niin se olisi voinut seistä planeetan päällä, mutta kelpasi pojalle sivukoristeenakin:D 


 


Eteisen puuhapiste oli vain rauhallisemmissa kemuissa käytössä. Pop up kemujen valmiit teemapaperit, joista sai askarrella oman avaruusrakettilennokin.Ja lastenhuoneessa oli koko ajan iso väritysjuliste, jota sai halutessaan väritellä jokainen.Avaruusaseman lisäksi oli sitten mahdollisuus siirtyä ihan avaruuden puolelle diskoon!
Sivupöydälle olin askerrellut kaikenmoisia hauskoja teemaan sopivia asetelmia:)


Meillä ikävä kyllä juuri ilta-aurinko paistaa olohuoneeseen, joten kovin pimeäksi ei saatu meidän planeettadiskoa. Verhosin ikkunaa kuitenkin hieman avaruuskuosisella pöytäsuojalla. Planeetat ovat helposti valmiista paperilyhdyistä.


Vaikka kaverilahjoja kovasti parjataan, niin annoin silti kaikille kivat rakettilennokit, karkkiaskit, laskuvarjohumanoidit ja maapallo-stressipallot. Mielestäni kivoja kaikki, ja sopivat teemaan.


Lahjapussit helposti ja halvasti eväspusseja, joissa kiva teematarra:)

Diskossa soi tietty Smurffien avaruuslevy ja lisäksi Hevisaurus!

 


 
Meillä oli mukavaa molemmissa kemuissa, ja Mikael itse oli oikein onnellinen. Oli ihanaa, että aika moni kaveri pääsi kaverikemuihin, ja etenkin ne parhaimmat kaverit. Kiitos kaikille ihanille vieraille, ja kiitos huippukivoista lahjoista myös<3

Ja ennen kaikkea, äärettömästi onnea oma viisivuotias poikani Mikael<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti