tiistai 18. heinäkuuta 2017

Koko perheen PuuhaPark!

Yhteistyössä: Puuhapark - Vihti Resort


Edellisenä viikonloppuna tehtiin päiväretki Vihtiin. Kohtuullisen matkan päässä Helsingistä on suuri ja monipuolinen aktiviteettipuisto PuuhaPark, jossa varmasti riittää mieleistä tekemistä ihan koko perheelle. Siistit ja hyvinvarustellut teema-alueet vetosi sen verran voimakkaasti, että oli viimein ihan pakko päästä käymään.


Vaikka taivas näytti hurjalta, ulkoilusää oli mitä mainioin! Aktiivipuisto onkin ihan parasta kesätekemistä.

Sisäänkäynti sujui ilman pidempää jonottamista, mutta ehdittiin hetken odottaa ihan malttamattomina! Alueelle juostiinkin sitten kilpaa:


Alkuun mentiin koko porukka Keppariareenalle. Se oli ehkä yksittäisistä teema-alueista se odotetuin. Oli esterataa ja kouluratsastuskenttää, tallit, joissa pääsi hoitamaan heppoja ja katsomo ylhäällä. Todella kivasti rakennettu alue, ja keppariharrastaja viihtyi sielä pitkiä aikoja. 

 

 

Pojat toki kokeilivat esterataa keppareiden kanssa, mutta heille mieluisampia oli kuitenkin ratsastettavat hepat siinä vieressä. Yhden treenatessa omaa lajiaan oli pienillekin tekemistä.

 

Tutustuttiin puistoon osio kerrallaan, ja seuraavaksi siirryttiin polkuautoihin. Pienemmille oli oma kiva rata, jossa harjoitella ajelua, ja isommat pääsivät ihan "kilparadalle".Pääsi isi ja tytär ajamaan kilpaa, ja lopuksi melkein koko perhe kunniakierrokselle.
Hieman isommille puuhareille oli Parkour-aluetta ja muuta hauskaa kokeiltavaa. 


Pienin viihtyi kivoissa pomppulinnoissa ja pallomeressä, kun isommilla oli hurjempia aktiviteettejä. 

 


Isossa hiekkalaatikossa vietettiin pieni rauhallisempi hetki puuhailun välissä. Lapsilla oli epäilys hiekan alla olevasta aarteesta, ja kaivurit joutuivat urakoimaan kovasti.


Rohkeutta pääsi kokeilemaan hyppäämällä tulivuorelta patjalle. Hyppypaikkoja oli kolmessa tasossa, ja kuvassa keskitason hyppypaikka:  

Winter-nallen seikkailuvuori oli pienempien suosikki pomppulinnamaailman ohella. Seikkailuvuorella oli kiipeilyä, liukumäkiä, jännittäviä luolia ja leikkipaikka luolan sisällä.

 
  


Leikkiluolassa oli monenmoista puuhaa, ja jopa nukkeleikkialue.


 


 

Hui, jännittävä pimeä luola...mitähän sielä mahtaa olla?;)
Jotain pehmoista, jotain karvaista, mutta ei sentään leijona!


Sitten kavuttiin "pomppulinnataivaaseen"! Miten monta erilaista ja hauskaa pomppulinnaa voikaan olla yhdessä paikassa. Keskimmäisen suosikki taisi olla pitkä esterata, ja nuorimmainen tytkästyi merirosvolaivaan, jossa sai liukua ja ampua palloja. Vanhimmalle temppuilu "linnassa kuin linnassa" oli parasta.
 

 

 

Meillä oli superhauska päivä! Ja me ehdittiin puuhata ihan murto-osa kaikesta, mitä PuuhaParkissa olisi ollut mahdollista puuhata. Esimerkiksi Trampoliiniareena, erilaiset pelit, kuten Minigolf, ja Sporttikatu jäi tällä kerralla ihan kokonaan kokematta. On aika selvä, että mennään vielä toisenkin kerran, jos ei useammankin. Jos lapsilta kysyttäisiin, niin mentäisiin joka päivä! 

Lisäksi puuhapäivää ei tarvi keskeyttää, kun nälkä iskee, sillä alueella on myös grillipaikkoja, kioski, sekä lähellä ravintola.Ja sitten vielä se paras osuus, eli:

**ARVONTA** Päättynyt!

PuuhaPark antoi minulle arvottavaksi lukijoiden kesken vapaalippupaketin! Eli 4 vapaalippua, jotka voi käyttää tämän kesäkauden aikana.

Kirjoita kommenttikenttään, mikä PuuhaParkin aktiviteeteista olisi se kaikkein hauskin?
Muista jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla yhteydessä voiton osuessa!

Suoritan arvonnan 24.7., ja otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla, sekä ilmoitan nimimerkin blogini Facebook-sivulla Minkun Matkassa - käyhän laittamassa seurantaan!

LISÄTIETOJA
PuuhaPark on avoinna koko kesän päivittäin klo 10-20.

Yli 100 eri puuhaa 4,5 hehtaarin puistoalueella, ja todellakin kaikenikäisille.
Puiston sisäänpääsy maksaa 23€/hlö, alle kolmevuotiaat ilmaiseksi ja eläkeläiset 15€. Myynnissä on myös 10-kortti ja kausikortti.

Etukäteen kannattaa huomioida, että Trampoliinimaailmaan menijällä on sääntöjen mukaan oltava, joko trampoliinisukat tai kunnon jarrusukat. Sukkia myydään paikanpäällä, mikäli omia ei ole ennestään. Me ei tällä käyntikerralla pompittu trampoilla, joten kaikkiin kuvien aktiviteetteihin voi osallistua ilman erityisvaatimuksia. PuuhaParkin nettisivuilta kannattaa kuitenkin tutustua myös "Puuhasääntöihin" etukäteen.

Onnea arvontaan, ja aktiivista kesää kaikille lukijoille!

20 kommenttia:

 1. Oi näyttääpä ihanalta paikalta! En kyllä osaa yhtä lemppari aktiviteettia noista valita, pitäisi päästä paikan päälle testaamaan! sari.lamminpaa (a) gmail.com

  VastaaPoista
 2. Seikkailuvuori on kyllä pienemmille tosi kiva.
  Minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Aika varma olen että polkuautot olis meille se hauskin. mpe1990@gmail.com

  VastaaPoista
 4. En osaa sanoa mikä olisi lapsenlapsien mielestä paras aktiviteetti, luulen että varmasti kaikkia olisi kiva kokeilla ja touhuta koko päivä näin ihanassa paikassa, olisivat tosi onnellisia jos pääsisivät touhuamaan kaikenlaista :) jaana41@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Kepparirata olisi tytön mielestä se kaikkein kivoin. Ja pojan mielestä pomppulinnat. katril@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea, arvontakone osoitti sinun kommenttisi voittajaksi! Laitan sinulle sähköpostia :)

   Poista
 6. Ois kyllä kiva mesta käydä kummityttöjen kanssa :) ainokola at gmail.com

  VastaaPoista
 7. Todennäköisesti autoilu, mutta myös kaikenlainen kiipeily, liukuminen ja hyppääminen on nyt suosiossa. Tekemistä siis varmasti löytyisi! piihelmi@(a)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Parkour-alueella puuhastelu/ kiipeily/ yrittäminen:)
  Ihan meidän perheen juttu.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 9. Varmaan pomppulinnamaailma ��. susanna@pp.nic.fi

  VastaaPoista
 10. 4,5 v tykkäis eniten polkuautoista ja 8 v tykkäis keppariradasta. Itse haluaisin kokeilla jousiammuntaa ja sumopainia. piia.porio (a) suomi24.fi

  VastaaPoista
 11. Parkour ja pomput, niistä löytyy varmasti suosikki.
  mirtammi@icloud.com

  VastaaPoista
 12. Pomppulinnamaailma ehdottomasti =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Pojat sanoivat että parkour paikka ja sporttikatu kuulostavat kivoilta
  lehenjohanna@gmail.com

  VastaaPoista
 14. "Pomppulinnataivas" :), rpuumalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Meillä on ihasteltu kuvia keppariradasta, useampaan otteeseen :). Isommat tytöt viihtyisivät siellä ja taapero nauttisi kun on lääniä jossa juosta! miia.p.rasanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Kahden viikon päästä olisi suunnitteilla käydä testaamassa... sanna.vanttila@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Kilpailuhenkinen perhe, joten parasta oli kuja missä oli korista, tennistä, amerikkalaista, jousiammuntaa jne. Itsekin mustelmilla kotiin ;)
  smm.joensuu@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Kummilasten kanssa olisi mukava mennä käymään, koskaan ennen käyty. Tyttö olisi mielissään kepparialueesta ja poitsu parkouralueesta. Muutkin varmasti kiinnostavat, paljon kaikkea hauskaa.
  josuki_@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Kysyin lapsilta, niin pomppulinnat oli molempien mieleen �� äidin myös �� nimimerkillä; kerran lapsi - aina lapsi �� sarivirtanen@hotmail.fi

  VastaaPoista