tiistai 20. syyskuuta 2016

Koiramäen pajutalliTuusulasta löytyy ihana Koiramäen Pajutalli. Ensimmäisen vierailun myötä paikka on jäänyt meidän perheelle sellaiseksi "vähintään kerran vuodessa" -kohteeksi. Etenkin Kurpitsakarnevaalit kannattaa käydä kokemassa.

 

Arvia ja Ottoa on aina mukava tulla katsomaan, vääntää väkisin suut hymyyn nämä ihanat possukat:)Ei se käynti kyllä pelkästään possujen ihastelua ole, vaikka kohokohdaksi voinkin väittää.

 

Miljöö on aivan ihana, kuvauksellinen. Itse koen aina pienen loikan sinne vanhaan hyvään aikaan, maalaisidylliin ja satumaisuuksiin. Hetkellinen mielenrauha kaiken tavanomaisen keskellä - sen sieltä saa - ja ihan ilmaiseksi. 

"Lasten kahvila-aitassa" pääsee vaikkapa kahvilanpitäjäksi, tai ostamaan asiakkaana puisia leikkiherkkuja.

 

Alueella riittää näkemistä ja tekemistä ilman minkäänlaista pääsymaksua. Tapahtuman aikaan vielä enemmän, pääsimme mm. rapsuttamaan alpakoita.


 

Peikkometsä kutsuu seikkailuun, ja lapset halusivat kulkea ja leikkiä peikkopolun läpi monta kertaa. Sadunomainen peikkometsä oivaltavine yksityiskohtineen innostaa aikuisiakin.  
   

Ihanat ja hauskat yksityiskohdat virkistävät mieltä, ja saippuakuplien puhaltelu ja esim. pajukoripallo innostavat leikkimään.

 

Alue on pullollaan pientä ja suurta pajukoristetta ja rakennelmaa. Hahmoja, kukkaruukkuja, luutia ja vaikka mitä. Sieltä kannattaa käydä ostamassa omat piha- ja parvekekoristeet. Viimeksi ostimme pienenpienen luudan halloween-koristeeksi kotiin, ja pikkutrullin asua täydentämään pääsiäistä ajatellen. Onhan se ihan käyttöönkin sopiva toki.;)


 

 

 


Pajutallin miljöö on aivan ihana ja eläimet niin söpöjä. Suosittelen käymään lasten kanssa. Ilman lapsiakin kannattaa käydä, sillä kahvila herkkuineen ja puoti ihanine tavaroineen sekä tietenkin pajukoristeet ja sommitelmat tarjoavat varmasti mieluisan kävijäkokemuksen iässä kuin iässä.

 

Kahvilasta saa mm. tuoretta pullaa, ja monenlaista tikkukaramellia.
Lisäksi sielä on ainakin kattava lahjatavarakauppa, josta kelpaa hankkia mm. saippuat ja sisustuksen aarteet.Pajutalli sijaitsee sen verran lähellä lentokenttää, että sielä saa ilmaisen ilmailunäytöksenkin samalla. Me mentiin syömään karnevaalinekut lähettyvillä sijaitsevalle kalliolle (Sammonmäki), ja bongailtiin vielä koneita ennen kotimatkaa. Kiitotie 1 näkyy täältä hyvin, ja paikalle löytää Puusepäntien ja Kulomäentien risteyksen tuntumassa olevien kalliolle vievien polkujen kautta.

 

Kuvat kahdelta erilliseltä vierailulta 2015&2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti