maanantai 12. syyskuuta 2016

Kissojen yö II

No olihan se käytävä toisenkin kerran, viimeviikkoinen Kissojen yö oli niin kiva! Tuli nyt vähän eri tavalla kierrettyä, jotta kokemuksesta tulisi erilainen, ja siinä onnistuimme kyllä. Ihan alkuun kurkistimme kissalaaksoon, kun hieman myöhemmin saavuttaessa (17 jälkeen) oli tilaakin, kun ekasta ruokinnasta oli jo hieman aikaa, ja yleisö oli vähän hajaantunut.

Hauskoja virikkeitä saattoi vielä bongata:
Ihanat kisut<3


Viimeksi suunnistettiin Korkeasaareen suoraan päiväkodista, mutta nyt syötiin ja varustauduttiin retkeen kotona ensin. Pojat saivat vähän jotain kissamaista yllensä, ja kovasti tuntui ilahduttavan muitakin vieraita nämä vapaana kulkevat kissanpennut:)


Ihanat kasvomaalaukset saatiin myös jälleen! Danielin tiikerirooli vahvistui, ja Mikael niin ikään muistutti entistä enemmän pantteria.Miten söpöjä<3 Iso kiitos kivoille maskeeraajille hienosta työstä!

Mukavasti oli kyllä liikettä aitauksissa.


Danin maski hieman levinnyt evästauolla:D


Näinpäs minäkin pikkuiset jo paremmin, vaikkakin kaukaa. Ihana raitapaita<3

Hiekkadisko oli illan odotetuin juttu! Meidän poikien mielestä varmasti parasta koko tapahtumassa.
Harmi, että aina on se poislähdönkin aika...lähdettiin tällä kertaa hieman aikaisemmin, ja hämärä alkoikin laskemaan vasta kotimatkalla.Huikea ilta oli taas, ja kannatti käydä, vaikka vähän raskaalta tuntui viikon päätteeksi lähteä. 


Meidän lempparireitti kulkee Kalasataman metroaseman kautta. Pojat ovat innoissaan kilteistä reittiä opastavista kilpikonnista matkan varrella, ja silta on niin hieno. 


Mikael on nyt joka päivä kysynyt, mennäänkö huomenna Korkeasaareen... harmi, että ihan joka päivä ei päästä, mutta käydään varmasti vielä monta kertaa syksyn mittaan. Kohta täytyykin sitten alkaa pohtia, että malttaako näistä vuosikorttilaisen eduista luopuakaan, kun omani on vuodenvaihteessa vanhenemassa...:) (tuskin! :D)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti