keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Viikonloppujuttuja

Viime viikonloppuna reissattiin Pohjanmaalle mummolaan, missä vietettiin oman mummoni 75-vuotisjuhlaa. Hassua, että vaikka suhteellisen aktiivisesti taidan kameraa käyttää, niin juhlavieraana kamera unohtuu laukunpohjalle. Jokunen muu onneksi muutaman kuvan otti, jotta perhealbumiin on mahdollista saada muisto tuolta päivältä.:) 
Pääsimme myös linnunpöntön kiinnityspuuhiin, sillä papalla oli hyvä paikka katsottuna Mikaelin metsäpäivillä kyhäämälle pöntölle.
IMG_3394.jpgIMG_3399.jpg
:D
IMG_3401.jpg
Sielä se odottelee asukkaita<3
IMG_3404.jpg
Mikael oli kovasti odottanut "serkkuvauvan" tapaamista, ja sehän toteutui myös:) Daniel piteli pikkuista sylissä, ja hoivasi hellästi<3

Ulkona käytiin vielä syöttämässä pupusia, ja sinne taas muistin napata kameran mukaan.
IMG_3418.jpgIMG_3456.jpg
Daniel-hassu kysyi, "Onko tämä lammas?":D Vaikka itsekin totesi sitten, että "tämä on pupu", niin puhutteli pupuja silti vielä lampaina:) Jokseenkin ymmärrän, että tiikeri ja leijona menevät usein sekaisin, mutta että pupu ja lammas!:D
IMG_3443.jpgIMG_3449.jpgIMG_3460.jpgIMG_3452.jpg
Mukava, mutta lyhyt viikonloppu takana siis. Matka on niin pitkä ja aikaavievä, mutta lapsille mummula on kyllä yksi lempparipaikoista. Harmi, että on niin harvoin aikaa ja varaa matkustaa.
Nyt sitten kovaa koulunkäyntiä ja synttärijärjestelyä tämä viikko, jälkimmäisestä postailen juttuja melko varmasti viikon aikana, eli kaikki heppatytön synttäreitä harkitsevat kuulolle!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti