maanantai 25. heinäkuuta 2016

Pikku perheloma (Holiday Club Tampere)

Sain kisailtua itselleni mukavan alennuksen Holiday Clubille, niin sen kunniaksi tehtiin ensimmäinen kotimaan miniloma. Yksi yö kylpylähotellissa Tampereella ja seuraavana päivänä lapset leikkimään Herra Hakkaraisen kotiin Sastamalassa (siitä oma postaus myöhemmin).

Alunperin oli tarkoitus ehtiä tulopäivänäkin viettää aikaa kaupungissa, mutta kohtalo puuttui peliin. Ehdittiin kuitenkin pulikoimaan allasosastolla varmaankin tuntikausia, saunomaan omassa huoneessa, syömään noutopizzaa iltapalaksi ja käymään Näsijärven rannalla iltakävelyllä. Ei olisi voinut paljon mukavampaa olla. 


Parasta oli kyllä se, että lapset olivat ihan innoissaan huoneesta ja kaikesta. 

Itsekin yllätyin huoneen kokoon ja varustukseen. Tyttö kun avasi pienen vessan oven, ja kysyi, että onkohan täälä suihku erikseen, kun vessa on niin pieni, minä vaatimattomana vastasin, että ei kai kylpylähotellissa suihkua niin tarvita, ihan hyvä tämä on. Avattiin seuraava ovi, ja sielä olikin iso wc-kylpyhuone, ja oma sauna!:D 

Allasosastolle ei (yllätys!) tullut kameraa otettua, mutta meille se oli sopivan vaatimaton. Pystyin hyvin vahtimaan kolmea lasta, uimataitoisen ollessa isommassa altaassa ja pienempien leikkiessä lastenaltaassa, kun alue oli kohtuullisen kokoinen. Porealtaatkin testattiin ja isossa altaassa pystyin kävelemään lapset sylissä, kiva, että ei ollut sen syvempää!


Huoneessa pelailtiin lautapelejä:)


Kylpemisten ja saunomisten jälkeen käytiin rantakävelyllä. Maisemat oli mukavat.
Ja oli alueella kiva leikkipihakin.
Oman huoneen parvekkeelta katseltiin auringonlaskua...
Ja sitten nukkumaan<3


Aamiainen oli tietenkin yksi kohokohdista. Pienemmät kuitenkin odottivat aamu-uintia, eikä meinanneet malttaa herkutellakaan.

Oli ihanaa kun tarjolla oli vohvelitaikina paistettavaksi, ja Danin kanssa yksi tehtiinkin kaikille jaettavaksi. Melkein täytyy kotonakin pitkästä aikaa kaivaa rauta kaapin pohjalta.


Aamupalan jälkeen käytiin siis vielä pulikoimassa, ja sitten oli aika pakata ja lähteä. Oli kyllä ihana visiitti, ja tällainen ajanvietto lasten kanssa on jopa yllättävän rentouttavaa. Oli kyllä kiva, kun lapset niin viihtyivät, ja haluavat takaisin! Vaikka voi olla, ettei ihan vuosittain pysty vastaavaa toteuttaa, niin pidetään se tavoitteena. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti