maanantai 11. heinäkuuta 2016

H-E-V-I-saurus!

Hevisaurus oli lauantaina esiintymässä Narinkkatorilla Lidlin Grillimaisteritapahtumassa. Viime keikasta onkin jo aikaa.

Meillähän koko perhe on ihan tosifaneja, ja aina kun mahdollista, niin keikoilla nähdään.Meidän jurahevarit oli pukeutuneet asianmukaisesti!Danielin lempparibiisikin (Haluun maitoo) soitettiin, mutta vain kerran. Pieni pettymys, mikä meni ohi nopeasti, koska kaikki muut biisit on melkein yhtä lemppareita.Muffi Puffikin taas nukahti, on sillä unen lahjat!:) 
Parhaamme karjuttiin, ja saatiin hassu lisko hereille:)


Hevisauruksen keikat on aina takuuhyviä, ja ihan ehdottomasti sekä lasten että aikuisten vaatimustason ylittäviä. Mielellään kuljetaan lasten mukana, kun musiikki miellyttää jokaista. Lähinnä harmi, että liskoja ei yleensä pääse moikkaamaan.

Toinen mikä harmittaa, on fanisälän vähyys. Tai paljonhan sitä on, mutta moni tavara on loppuunmyyty. Ikävää, kun sarja on jäänyt kesken (esim. pehmoleluissa ja figuureissa), eikä näitä puuttuvia saa mistään. Tällä kertaa keikkakojusta ostettiin palapeli, niitä meillä ei vielä ollutkaan.

   

Keikan jälkeen pojat odottivat hevipizzaa, ja sitä saivatkin. Räyh!


Äiskä sai todeta, että ei kannata mennä keikalle korkkareissa, jos meinaa bilettää lapset olkapäillä:D Ei sen kummempaa, mutta selkä on nyt jokseenkin arka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti