tiistai 19. heinäkuuta 2016

Linnanmäki

Käytiin sunnuntaina Linnanmäellä koko perhe plus setä. Laskeskeltiin, että yhden yli 120 senttisen, yhden alle 120 senttisen ja yhden alle metrisen kanssa täytyy melkein se kolme aikuistakin olla. Isi jäi tällä kertaa taaperovahdiksi rannekkeetta.


Minä kuljin enimmäkseen keskimmäisen kanssa, ja nuorinkin pääsi välillä mukaan. Isoin viiletti sedän kanssa hurjimmissa laitteissa.


Daniel halusi karusellissa ratsastaa...kanalla! No löydettiin hänelle hanhi, ja se kelpasi hyvin!


Pojat ihmetteli, miksi sedät on niin isoja...Lapset oli onneksi tosi hyvällä tuulella koko päivän. Vaikka niitä pettymyksiäkin toki oli. Kiinnostavimmat laitteet on aina isoimmille! Kuitenkin riitti huviajelua muuallakin, niin ei ehtinyt jäädä murehtimaan. Jonotkin oli kohtuulliset, ainakin näissä pienemmille sopivissa laitteissa.Keli oli kyllä vaikea. Ensin oli kylmä, ja sadekin lankesi hetkeksi. Sitten tuli kuuma, ja sitten taas viileni. Toisaalta parempaa päivää huvipuistolle ei ehkä olisi voinut ollakaan!


Pellen talo, eli Taikasirkus, on yksi Mikaelin lemppareita jo viime vuodelta. Ja sitten ehkä vauhdikkaimmista Lohikäärme. Voi sitä riemunkiljahdusten määrää! On aivan älyttömän ihanaa nähdä oman lapsen vauhdista onnelliset ilmeet ja kuulla sitä kikatusta, vaikka itsestä välillä tuntuisikin huonolta kovassa kieputuksessa. :D


Aina välillä Dani joutui jäämään sivustakatselijaksi, mutta vaikutti viihtyvän silti!...eikä ehkä ihme....
Vekkulassakin ekakertaa! Mikael jännitti paljon, mutta ei olisi lähtenyt millään poiskaan! Uusintakierros olisi pitänyt tehdä:D


Minnes meidän suukkosuu on menossa? :)


Isi ei moneen laitteeseen päässyt, mutta onneks kaikkien lemppari munajuna on ilmainen :D


Hauskinta on tietty kastuminen!Joku reilu 6 tuntia me kai sielä vietettiin, eikä ajan kulua edes huomannut. Lapset olisivat viihtyneet vielä varmaan tuntikausia huveissa. Nukkumaanmenoaika tietty tuli sitten nopeasti, kun päästiin kotiin. Meidän päivä oli kyllä niin onnistunut kuin vain voi olla.

Kyllä täytyy tunnustaa, että huvipuistopäivä kuuluu aika ehdottomasti lapsiperheen kesään. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti