maanantai 10. elokuuta 2020

Pihlajasaaressa telttaillen vol. 2.

Edellisen vuoden tapaan vietimme jälleen telttayön Pihlajasaaressa. Tuttu ja hyväksi koettu paikka sopi nyt parhaiten juuri tähän kesään, mutta seuraavalle kesälle päätimme kokeilla jotain uutta. (Viime retkeltä ehkä kuvailevampi postaus - klikkaa tässä)

 

Pystytimme teltan itäiselle saarelle, jossa telttailu on sallittua perjantaista maanantaihin. Leiriytymisen hinta on 15€/teltta/yö, ja maksu pankkikortilla, kun maksut kierretään keräämässä. Maksusta saimme telttaan kiinnitetävän lipun kuitiksi.

  


Ihanat paksut rantahiekat.

Pihlajasaari on kaunis ja syystäkin suosittu kesäretkipaikka. Suurin osa vierailijoista toki käy lähinnä päiväsaikaan nauttimassa rantaelämästä ja viimeisen vesibussin lähdettyä saari hiljenee huomattavasti.
 


 


 


 

Keittokatoksessa saa ruoat lämpimäksi, ja lisäksi me käytimme omaa retkikeitintä ruoanvalmistuksessa. Pihlajasaaressa on kolme keittokatosta, ja polttopuut valmiina, joten retkielämä on täällä helppoa. Leirialueella on myös vesipiste, ja lisäksi vessojen yhteydessä vesi on juomakelpoista.


 
Parasta telttaretkissä lienee upeat auringonlaskut.


 


 


 


 

Meillä oli lapsilla mato-onki mukana, joten hieman kokeiltiin, nappaako kala. Ei meillä oikein kalaonnea kyllä tuppaa olemaan.  

 
 


Yö hämärtyi ja me siirrytiin telttaan unille. Itse heräsin ihastelemaan auringonnousua.


Ennen paluuta mantereelle, söimme vielä retkipöperöitä.


 

Ja tietenkin kävimme uimassa.

 

Upea retki jälleen, suosittelen Pihlajasaarta helppoon retkeilyyn lastenkin kanssa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti