keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Legoland Holiday Village


Otettiin kaikki irti meidän Legoland-matkasta ja yövyttiin viereisessä lomakylässä. Mitään megaluxuslomaa ei vietetty, vaan nukuimme elämyksellisesti tynnyrissä!

No joo, ei ollut niin extremeä, miltä kuulostaa, tynnyri oli oikein mieluisa ja tilava yhden huoneen mökki.Legokylä oli isohko alue täynnä erilaisia majoitusmahdollisuuksia. Legoista rakennettuja yksityiskohtia oli sielä täällä, mutta myös muuta tekemistä ja näkemistä oli riittämiin. Alueella oli monta lasten leikkipaikkaa, kotieläimiä, grillipaikka, jaetut kylpy- ja keittiötilat sekä tv- ja pelihuone yms. Isommille lapsille sielä oli polkuautoja lainaksi, jotta leikkipaikalta leikkipaikalle siirtyminen sujui sutjakasti. 

Meidän varatessa legoreissua alkoi olla jo majoitusvaihtoehdot vähissä. Ainoa teemahuone oli tynnyri, ja kieltämättä hieman arvelutti sen mukavuus. Saimme koko porukan yöpymisen aamiaisella sekä kahden päivän Legoland-liput n. 200€:lla, mikä oli sinänsä aika kohtuullinen diili, eikä siis sen enempää epäröity! Onneksi!Lapset olivat erikoisesta majoitusratkaisusta tietysti aivan innoissaan! Tilaa oli hyvin. Itse nukuin poikien kanssa takaikkunalla ja miehet erillisissä sängyissä etuosassa.


Aamulla päästiin merirosvoaamiaiselle! Monipuolisesti herkkuja, jotta kaikki saivat massut pullolleen. Vielä toinen Legoland-päivä edessä.
Pääsin paistamaan lettusia, ja muutenkin aamiaisella oli tuoreita herkkuja moneen makuun. Lomakylä oli aivan ihana paikka, ja kannatti kyllä varata yö sieltä. Olisimme saattaneet hieman säästää siten, että olisimme yöpyneet muualla ja viettäneet vain yhden päivän Legolandissa (lapset ilmaiseksi BR-kortilla), mutta säästö ei olisi ollut suuri, kun taas kokemuksessa olisimme menettäneet. Yksi päivä ei riitä mihinkään legomaassa, edes näin vähäruuhkaiseen aikaan. Lomakylä oli ainutlaatuinen kokemus sekin, muista yöpaikoista matkoillamme en ihan voi sanoa samaa:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti