sunnuntai 24. syyskuuta 2017

DINO WORLD - kiertävä seikkailu Kannelmäessä

Käytiin eilen Kannelmäen Kaaren pihalle ilmestyneessä seikkailumaailmassa, Dino Worldissa. Etenkin Mikael on aina rakastanut dinosauruksia, ja ei tätä kokemusta olisi oikeastaan voinut jättää välistä. Pojat olivat haltioituneita kaikesta näkemästään.


Aikuisen näkökulmasta täytyy tosin sanoa, että kiertävä näyttely tuntui hieman ylihintaiselta. Alue oli pieni, ja lisäksi alueen sisällä olevat aktiviteetit maksoivat erikseen. Me tosin saatiin elämys ihan kohtuuhinnalla, kun mieheni voitti kaksi pääsylippua arvonnassa.

(aikuisten lippu 15€ lastenlippu 10€ perhelippu 45€
dinoratsastus 3€ pomppumaailma 4€)

On sinänsä vaikea arvioida kokemuksen arvoa, olihan se lapsille aika mittaamaton, ja live show oli hirmu hieno!



Mikael sanoi monta kertaa, että oli jännittävää, ihanaa ja hauskaa. Dinomaailma oli "superhauska ja hurja"!

Oli kai nyt hurjaa, kun lapset joutuivat dinosauruksen kitaankin!        

 

Oli myös kesyjä yksilöitä. En ollut ihan varma, uskaltaako pojat ratsastaa dinosauruksilla, mutta näytti sopivan leppoisalta nämä otukset, joten molemmat saivat yhden ajelun. 



Onnellinen dinosaurusratsastaja:)


Daniel meni rohkeasti kyytiin, mutta sitten alkoi jännittää. Onhan nämä sittenkin aika hurjia. Lopulta pelko väistyi, ja dino-Danikin oli onnessaan ajelusta, kehui ihanaa ratsuaan ja oli ylpeä omasta suorituksestaan!:D Dinoratsastus olikin Danin lempparijuttu, kun se "hytkytti, ja se oli kiltti".


Ulkona oli esillä erilaisia dinopatsaita, ja sielä oli matkamuistokoju. Lisäksi peremmällä oli pomppumaailma.


Mikael on aina pitänyt munia hellyyttävinä. Pieni mies liikuttui nähdessään dinosauruksen pesän:)


Pomppulinnamaailma kustansi 4€/lapsi. Pojilla oli kamalan hauskaa, mutta hinta tuntui turhan kovalta. Iso pomppuliukumäki vieläpä poistettiin käytöstä ennen kuin pojat ehtivät siinä leikkiä. Joku lapsista kertoi, että seikkailulinnassakin oli jo reikä.



Hauskaa kuitenkin pidettiin, ja se on tärkeintä. Lasten leikkiessä aikuiset juotiin kahvit, jotka kuului pääsylippuun.


Kiertävän näyttelyn parasta antia oli ehdottomasti DINO LIVE SHOW!


Innoissaan, onnessaan ja jännittyneenä odoteltiin shown alkamista.


Nähtiin, ja saatiin silitellä, ihan melkein vastakuoriutuneita pieniä dinosauruksia. <3


Daniel oli otettu, kun yhden dinovauvan nimi oli myös Daniel! (siitä en saanut hyvää kuvaa, haasteellinen ympäristö muutenkin:D)


Nähtiin livenä t-rexin poikasen kuoriutuminen! Hurjan jännää. Lapset pääsivät sitäkin silittämään. 



Tavattiinhan me sitten myös vastakuoriutuneen emokin! Hui se oli hurja, ja kävi kyllä ihan yleisössä asti esteistä huolimatta! Kyllä, kirkaisin itsekin, kun se kävi vähän liian lähellä:D




Live show oli kyllä ihan huippu, ja siitähän lipun hinnassa maksetaan. Lapset olivat vaikuttuneita, ja olin kyllä itsekin. Herkimmille voi olla turhankin hurja. Mikael on toki herkkis, mutta ihanan reippaana hän seurasi esityksen - vaikka sai varsin villiltä t-rex -rouvalta jopa suukon nenälle! 


Kiertävä näyttely oli suuressa teltassa, jossa päästiin paitsi leikkimään paleontologia, myös lukemaan dino-faktoja ja ihmettelemään eläväntuntuisia, liikkuvia ja äänteleviä dinosauruksia.

 


 

Dinoja oli paljon, ja olihan ne hienoja. Lapsista huomasi, että olivat hyvällä tavalla jännittyneitä liikkuessaamme hämärässä teltassa elävänoloisten saurusten keskellä.






Huhhuh, olipas hurja kokemus:)
Varauksella suosittelen - meidän pojille tämä oli kyllä napakymppi!



4 kommenttia:

 1. Näyttää siltä, että meilläkin olisi varmasta tykätty! Ihan hyvä kyllä, ehkä että ei huomattu tuota sillä mustakin hinnat kuulostavat aika suolaisilta :) Vaikka toisaalta kyllä ymmärrän, että on varmasti myös aika kustannus tuollaista kuljetella ja järjestää mutta ehkä hinnan saa tuntumaan kallillta se, etten usko, että olisin itse ihan hirmuisesti nauttinut tuosta käynnistä toisin kuin monista muista esim. teatterijutuista, joissa käymme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin valikoin tapahtumat ja muut nykyään yhä enemmän sen perusteella, mitä ne tarjoavat koko perheelle, ja useimmiten parhaat jutut ovat mieluisia niin lapsille kuin aikuisillekin. Hinta on sitten toissijainen juttu, koska laadusta ja elämyksestä mielellään maksaakin, jos vaan rahat riittää! :D

   Koska lapset olivat niin mielettömän vaikuttuneita, ja meillä aikuisillakin oli ihan kivaa, niin olihan tämä toki hintansa arvoinen meille, vaikka hieman enemmän olisi saanut sisältöä kyllä tuohon hintaan olla.:D

   Poista
 2. Minusta hinta erittäin kohtuullinen. Ei voi ilmaiseksi tuollaista pyörittää. Perheen pari mäkkäriateriaa ja namut jätetään ostamatta. Loppuelämän muistot saa koko perhe ja kaikki varmaan muistavat pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti, ja itsekin tapahtumanjärjestämisessä mukana olleena tiedän sen aivan hyvin.

   Blogini lähtökohta kuitenkin on "pieni budjetti", joten mäkkärit ja namut ei kuulu yhtälöön alunperinkään. Jos sijoitetaan iso summa rahaa, niin on kiva tietää, mitä sillä saa.

   Poista