Tänä vuonna joululahjaksi metsäeskarin opettajille ja hoitajille valmistui söpöt kettupurkit kotitekoisilla "kettukarkeilla" eli pihlajanmarjamarmeladeilla.
Lasipurnukoiden kansiin liimasin kuumaliimalla pienet kettufiguurit, ja maalasin kannen kettuineen kauttaaltaan punaiseksi. Lisäsin hieman juhlavuutta lehtikullalla ja lahjanauhalla.
Keräsin syksyllä marjoja sen verran, että tein marmeladeja sekä tuoreeltaan, että nyt joululahjoja varten pakastetuista pihlajanmarjoista. (Syksyllä julkaistu postaus: Pihlajanmarjamarmeladit )
Pakastetuista pihlajanmarjoista tehtynä marmeladien pitäisi olla makoisampia, joten lahjaksi tehtynä ehkä parempi niin! Ei niin happamia, että kelpaisi kai ketullekin 😉
Kettukarkkeja on ollut tarkoitus tehdä lahjaksi jo monet kerrat, mutta aina on ollut joko huono pihlajasato tai muita haasteita. Nyt vihdoin muistin, ehdin ja keräsin pihlajat talteen!
Kettumaisen kiva lahja, ja ihan antajansa näköinen! 🦊
Alkuperäinen reseptipostaus - klikkaa tästä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti