maanantai 18. syyskuuta 2023

Yoshihiro Takahashi Kampin ostoskeskuksessa


Meillä kävi mahtava tuuri, että satuimme käymään ostoksilla Kampin kauppakeskuksessa sunnuntaina. Kävelimme E-tasolla keskusympyrän ohi, ja ihmeteltiin ihmispaljoutta siinä. Huomasin, että jotain Akita-koiriin liittyvää siinä esiteltiin, ja muutama jonottaja meille sitten kertoi, että jonottavat nimikirjoitusta sellaisen kuin Hopeanuoli-mangasarjan tekijältä.

Hämmästyin isosti, en ollut tästä tilaisuudesta kuullut, vaikka kevyesti Hopeanuolta fanitan ja aihepiiriä seuraan. Esikoiselle järjestimme Hopeanuoli-teemaiset synttäritkin juuri. Saimme vinkin käydä Mujissa, sillä siellä myydään nimikirjoituslevyjä, joiden kanssa voisi sitten liittyä jonoon.


Nimikirjoituksen sai ostamalla MUJIsta Takahashin töillä kuvitetun nimikirjoituslevyn, joita oli neljää erilaista. Jokaiselle vierailupäivälle oli erilainen, ja niitä oli rajallinen määrä. Ilmeisesti niitä varten oli olemassa varaussysteemi, joten jännitti saammeko sellaista lainkaan, kun emme olleet tilaisuudesta etukäteen tienneet.

 

MUJIn myymälässä oli samaan aikaan esillä Yoshihiro Takahashin Ginga (Hopeanuoli)-sarjan “Striving for Justice in Finland 2023” -näyttely. Näyttelyn ja tapahtuman järjestäjänä toimi Japanin Akitan prefektuurissa sijaitseva Yokoten mangamuseo.


Tutustuimme näyttelyyn ja ostimme myös pari aihepiirin korttia.

 

Yhtä nimmarilevyvaihtoehtoa oli tarjolla, ja ostimme sellaisen. Hinta oli tuntuva, niin otimme yhteisen. Sitten jatkoimme jonottamaan signeerausta.Takahashin edellisestä vierailusta on yli kymmenen vuotta, joten voisin sanoa, että meillä kävi huippuhyvä tuuri! Satuimme oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Kiitos myös ystävälliselle fanijoukolle - mikäli eivät olisi auliisti kertoneet mistä on kyse, niin olisimme menneet vain ohi! Arigatō!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti