sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Rastilan retkipäivä


Rastilassa vietettiin viikko sitten Retkipäivä -tapahtumaa. Mekin pyyhällettiin paikalle, vaikka matka oli vähän pitkä ja aika rajattu yhden mukana olleen menojen vuoksi. Vähän harmittaa, että aika tosiaan loppui kesken, mutta onneksi tultiin edes hetkeksi!Lapset askartelivat teltassa, kun itse tutkailin tulevan vuoden kalenteria.

 

Hutkon tila toi aaseja ratsastettavaksi ja laamoja talutettavaksi. Olen jo kauan katsellut Hutkon tarjoamia vaelluksia eläinkavereiden kanssa, joten oli ihana käydä vähän tutustumassa aiheeseen ja eläimiin näin matalalla kynnyksellä. 

 


 

 


Laamat olivat ihania. Nuorimmainen poika puhui myös sujuvaa laamaa. Tai siltä näiden vuoropuhelu ainakin kuulosti! :)


  


 


 

Harakan pop up-luontokoulu veti lapset mukaansa. Miten jänniä asioita pääsikään ihmettelemään.

 

7-vuotias innostui sienistä kamalasti. (Tai no mistä luontoaiheisesta hän ei kiinnostuisi:D)
Löysi itselleen lempparisienen, ja kuvasi kännykällä näytteistä sieniopasta. Voisi olla paikallaan hankkia ihan oikea sienikirja.
Harmi tosiaan, että meidän visiitti oli niin pikainen. Kalastushommat etenkin olisi kiinnostanut, ja keskimmäinen olisi halunnut päästä leikkimään. Noh, ehkäpä tapahtuma järjestetään toistekin!:)

 

Kiva päätös puunhalausviikolle!:)

 3 kommenttia:

 1. Ihanaa kun kävitte ja viihdyitte! Päivä oli kaikkineen positiivinen onnistuminen ja jatkolle olisi varmasti tilausta. Itsestäni on tärkeää että rentoa ja mukavaa puuhaa perheille on myös maksutta tarjolla. Siksi olikin huippua saada niin mahtava osallistujatiimi mukaan heti ekana vuonna. Peukut pystyyn jatkon toteutumiselle ja ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa syksyä sinnekin, ja peukkuja jatkolle! Meilläkin vanhin poika niin retkimiehiä, että "tykkään liikkua luonnossa" -tason äiti kaipaa just tällaista idearikastusta ja opastusta, mitä tapahtumassa oli tarjolla.:D

   Poista
  2. Ihana kuulla! Ja sitä idearikastusta kyllä blogissasikin riittää vuoden ympäri :) Kiitos! Inspiraatiot kiertoon ja jakoon vaan. Tätä kirjoittaessa tuli jo ajatus bloggarit luontoon miitistä. Hitsi kun ei kerkeä heti järkkäämään :)

   Poista