keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Reflektor Helsinki 2018


Reflektor Korso -tapahtuman lähestyessä ajattelin palata vuoden takaiselle, Kivinokkaan sijoittuneelle, valotaidereitille. Vaikka kuvia tuli napsittua vähän, ja vielä vähemmän ne onnistuivat, niin tapahtuma oli hieno ja iltakävely hämärässä perheen kanssa oli tunnelmallinen ja jännittävä.Valosta on moneksi, ja teoksia reitillä hyvin erilaisia. Osa pysäytti, osa liikutti, osa herätti ihastusta ja osa vähän jännitystäkin. Odotan innolla, miltä tämän vuoden Reflektor-reitti tulee näyttämään/tuntumaan.
Vuosi sitten ihmisiä oli liikkeellä sen verran paljon, että kokemus oli enemmän yhteisöllinen kuin henkilökohtainen. En tosin ihmettele, että valotapahtumat saavat ihmiset liikkeelle pimenevässä ja kylmenevässä syksyssä.

Syyskuun lopun illat ovat auttamatta kylmiä, joten rauhallisen tempon valokävelylle kannattaa varautua pukeutumalla lämpimästi. Kuumat kaakaot lämmitti reitin varrella. 


Me fiilisteltiin valoa yhden kierroksen verran. Reitti sopi hyvin lasten kanssa kierrettäväksi, mutta haasteina oli pimeys ja ihmispaljous, sekä osa teoksista oli vähän "pelottavia".
Odotan innolla Reflektor Korso:a 27. – 29.9.2019.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti