sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Poliisi ja rosvo -synttäritKaikkien ihanien menojen väliin laitetaan vähän synttärihumua. Nämä hauskat 7-vuotisjuhlat juhlittiin jo keväällä, mutta ideahan on ajaton:)


Kutsukortit eskarikavereille lähti varsin virallisen näköisinä. Löysin netistä kuvan vastaavasta asiakirjasta, ja värkkäsin sitten paint-ohjelmalla hieman muunnellun ja sopivilla tiedoilla täytetyn lappusen. Tästä tuli kyllä niin uskottava, että taiteltiin kirje, ja lätkittiin tarroja päälle, ettei kukaan säikähdä liikaa. :D Synttärivalmisteluista vielä sen verran, että kassakaappipinjata täytettiin suklaakolikoilla ja leikkiseteleillä. Rosvojoukon kokoontuessa kuuluu toki ryöstää pankki.

 

Vieraat saivat kerätä ryöstösaaliinsa pieniin rahasäkkeihin.


Kattaus oli sini-valko-kultainen, ja herkkujen lisäksi pöydässä odotti rosvoille naamiot - lapset saivat nämä mukanaan kotiin.Poliisiaseman herkkukattauksessa tietysti donitseja!

 

Ja pitkäkyntiset vieraat saivat vettä ja leipää.


Lupasin myös pitkää kakkua. (Jäi vähän lyhyeksi kyllä!)

 

Velipoika se jo kokeilikin rosvohommia, mutta jäi nopeasti kiinni!...tästä vankilasta vaan oli aika helppo lähteä karkuteille...


 

Ja vielä kaikki saivat piirtää itselleen poliisimerkin halutessaan. Tai ottaa pohjan kotiin ja askarrella siellä. Alaovelle vein vielä samanlaisen merkin, johon merkkasin poliisiasemana toimivan asuntomme numeron vieraiden saapumista helpottamaan. Omassa ovessamme oli merkki myös. 

Juhliin saapui ennätysmäärä lapsia, vieraita oli 10 esikouluikäisitä. Teema ei välttämättä ollut kaikkein leppoisin valinta tässä yhteydessä, ja meno äityi aika villiksi :D Ilahduttavaa kuitenkin, että lapset todella leikkivät kemuissa poliisia ja rosvoa.

5 kommenttia:

 1. Vau! Hauskan näköiset juhlat ja hyviä ideoita!

  VastaaPoista
 2. Hauskalta näyttää, vautsi! Mistä löysitte nuo vaneriset poliisimerkit? Tosi kiva idea sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tilasin merkit ebayn kautta, kun en täältä askartelukaupoista löytänyt sopivia:)

   Poista
  2. Itse asiassa, tilaustöinä tekisi varmasti esim. kotimainen Puine.

   Poista