tiistai 14. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän herkut ja hempeilyt

Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille<3

Ystävänpäivä on mulle nykyään hyvin pitkälti vain Danielin syntymäpäivää edeltävä päivä, mutta kaiken juhlajärjestelyn lomassa koitan silti tavalla tai toisella löytää aikaa muistuttaakseni lapsia ystävyyden merkityksestä, ja siitä, että se on erityisen huomion arvoinen asia edes kerran vuodessa ihan valtakunnallisesti. Lapset askartelivat eilen ja tänään kortteja ystäville, ja minä kyhäsin nopeat leivokset ja koristeet.


Päiväkotikavereille askarreltiin massatuotantona pieniä sydänkortteja helposti tarroilla koristeltuna. Mikaelille korttien tekeminen ja antaminen oli jo tärkeätä, joten sai sitten viedä kaikille omassa ryhmässään tällaisen.

Mikael on jo pitkään halunnut askarrella sydänhaitarin, ja kun viimein ostettiin yhdessä iso pinkki kartonki, niin tehtiin sitten sellainen korttiaskartelun lomassa:


Aamulla annoin lapsille pienet "ystävänpäivälahjat":
Rutistettavat smoothiet rutistettavan ihanille murusille:)

Naapuriin ystävänpäivävierailulle mennessä lapset veivät vähän enemmän askartelua vaatineet, mutta helpot ja kivannäköiset kettukortit:

Naapurissa käytiin tosiaan herkuttelemassa, mutta muutaman pikkuleivoksen tein kotiinkin. Lakun makuiset suklaakakkupopsit valkosuklaakuorrutteella:


Koristelin pojille myös yhteisen mehumukin ystävänpäivän kunniaksi:D

Ihanat ystävykset<3


Puolisokin sai pikkuyllärin:

Eli rakkaudesta se hevonenki potkii. <3

Lahjat ja kortit annoimme vain niille ystäville, joille sen saattoi henkilökohtaisesti ojentaa. Ajatuksissani olen kiittänyt teistä kaikista muistakin. Kiitos, että voin luottaa, että olette sielä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti