sunnuntai 21. elokuuta 2016

Perhefestareilla

Nyt ne sitten viimein oli, nimittäin Espoon perhefestarit. Ostimme liput juhannusta ajatellen, joten odotus on ollut pitkä, ja vaikka tapahtuma oli tosi kiva, niin paljon on jäänyt harmittamaankin, kuten lippujen vaihtamiset ja niistä aiheutuneet kulut, esiintyjämuutokset ja esimerkiksi somessa järjestetyt arvonnat, joiden voittoja ei välttämättä lähetetty (ainakaan allekirjoittaneelle).

Nämä asiat varmasti näkyivät yleisössä, nimittäin alueella oli mukavan väljää, jonoja ei juuri ollut. Kävijöille tietenkin kiva kun tivolilaitteisiin pääsi nopeasti, pomppupaikkoihin pienen jonottelun jälkeen, kasvomaalaukset sai odottelematta ja konsertit näki eturivistä. Sää suosi festareita ja kaikkea kivaa tekemistä ja hyviä keikkoja oli tarjolla, joten olisi sitä toki toivonut, että useampi olis päätynyt paikalle. Tänään vielä ehtii pitämään hauskaa Espoon Metro Areenalla.


HopLopin iso Mustekala-pomppuliukumäki ja vähän pienempi krokotiili oli isompien lasten mielestä huippuhauska. Taaperon oli pompittava alastuloalueella.

 

 

Katuliitualueelle vähän väriä! Ja pöksyihin samalla vaivalla:D



Mimi piirsi hienon hepan:


Silja Linen pisteellä saatiin kalastelusta kivat tarra/huivi/etukortti-palkinnot:)


Kasvomaalaukset kuuluu asiaan:)


Harri Hylje oli ehdottomasti lasten suosikkimaskotti! Onhan se tuttu Hevisauruksen biisistä.

 


Sirkustemppuilua pääsi kokeilemaan ja katselemaan.


 

 

 

Ja lisäksi oli tietenkin konsertteja! Herra Heinämäen Lato-orkesteri, Benny Törnroos ja Muumit katsottiin ulkona, Jytäjyrsijöiden tahdissa leikittiin, sillä kahta peräkkäistä konserttia auringonpaahteessa ei vaan jaksanut seurata lasten kanssa. 




 





 

Pienet halitervehdykset Muumeille Danin kanssa.

 

Tivolilaitteissa pyörittiin aika paljon. Danielin suosikki oli karuselli, ja kaikissa ajoneuvoissa oli pakko käydä.


"Wohoo, minä lennän!"





Välillä iski niin kova jano, että pelkän pillimehun lupaaminen pisti suut suppuun:D Vesipisteitä olisi kyllä kaivattu. Juomia/pulloja ei hoksattu varata mukaan tarpeeksi, ja virvokkeiden hinnat oli hurjat (Mikko kävi autolla kaupassa, että saatiin janot sammutettua).


Hieman leikkisää pelailuakin.


 

 

Eväitä ja herkkuja nautiskeltiin sisätiloissa, kun oli vähän viileämpää. 



Sisällä olikin sitten Mikko Leppilampi konsertoimassa, ja lapset leikkivät ja tanssivat valoissa.

 

Päivän odotetuin juttu ja suurin kohokohta oli kyllä ihan selvästi Hevisaurus! Alunperin ostin juhannuslipun muumijuhannuksen takia, ja Robin olisi ollut kiva lisä, mutta Hevisauruksen vuoksi oltaisiin tultu joka tapauksessa paikalle. Keikka alkoi hieman kuuden jälkeen, ja se oli kyllä aika myöhään, kun meilläkin nuorin fani on 2-vuotias. Viimeisen mammutin aikana nukahtikin joku muukin kuin Muffi Puffi! :D








Väsynyt pikkumies fiilisteli Viimeistä mammuttia olkapäilläni, ja lopulta biisin loppuessa vaipui unten maille:) Katselin keikan loppuun sitten kauempaa Danin nukkuessa rattaissa. Isi ja isommat muksut rymysivät eturivissä loppuun asti.


Samaan aikaan Muffi Puffi kuorsasi lavalla. 





Tapahtuma oli kokonaisuutena tosi kiva. Tivolilaitteiden ja hyppypatjan yms. maksullisuuteen olisi ollut hyvä varautua, niihin meni meidän perheeltä parikymppiä, pääsylippujen n. 100€ loppuhinnan päälle (mikä oli meille aika kova hinta...onneksi siis oli Hevisaurus). Kiva kuitenkin, että myös maksutonta toimintaa oli paljon. Toivottavasti yhtä hauska ja vielä hiotumpi tapahtuma järjestetään ensi vuonna uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti