maanantai 15. elokuuta 2016

Kerran kesässä kesäteatterissa

Käytiin Mikaelin kanssa Tapanilassa katsomassa hauska teatterinäytelmä, Mosasauruksen arvoitus. 

Mikaelhan on ihan dinomiehiä, joten ei me oltais voitu missata tätä! Suunnittelin koko kesän, että pakko käydä jossain vaiheessa, ja nyt sitten vihdoin tokavikaan esitykseen ehdittiin. Tosiaan pahoittelen, että suosittelen tätä nimenomaista näytelmää aika myöhään, mutta kannattaa silti myös katsoa, mitä muutakin kivaa Teatteri Tuike tarjoaa.

Millainen otus Mosasaurus mahtaa sitten olla? Esityksessä tutustuttiin erilaisiin erityisiin dinosauruksiin ja niiden ongelmiin, ja lopulta se Mosasauruksen arvoituskin selvisi. Esitys oli yhdistelmä varjoteatteria, fyysistä ilmaisua ja musiikkia, ja olihan se mielenkiintoinen ja hurjan hauskakin. 

Pakko kuitenkin sanoa, että Mikael oli hieman pettynyt. Suuttui niin, että ei meinannut penkistä nousta, kun esitys loppui. Mutta vikahan ei ollut näytelmässä, vaan siinä, että se siis loppui. Mielenkiintoiset jutut, jännittävä juoni ja naurattavat kohtaukset liimasivat neljävuotiaan penkkiin aika tehokkaasti. Saatiin vielä esite tulevasta nukketeatterista "Veden alla", ja sitähän nuori mies jo kovasti odottaa:)

Kiitos, meillä oli hauskaa, ja esitys oli hieno, ja mosasaurus jäi varmasti mieleen pitkäksi aikaa! Kovasti se herätti keskustelua ainakin loppupäiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti