maanantai 27. kesäkuuta 2016

Oittaan juhannus (Angry birds -puisto)

Pitkän pohtimisen jälkeen päätimme to-pe-yönä, että mennään viettämään juhannusaattoa Espoon Oittaalle. Sielä olisi lapsille sopivaa tekemistä, mahdollisuus piknikkiin, kokko ynnä muuta. Ja mikä parasta, ilmaiseksi! Ja pojat ovat ihastuneet "Appopöötseihin", joten Angry birds-puisto olisi huikea elämys sekin.

Sadettahan perjantaille luvattiin, mutta kun meillä onneksi on auto, niin ajateltiin, että mennään joka tapauksessa, pääseehän sieltä sitten poiskin, jos keli muuttuu kurjemmaksi. Onneksi mentiin! Alkuiltapäivästä hieman satelikin, mutta ei niin paljon, että se olisi leikkeihin vaikuttanut. Lapset touhasivat vihaisten lintujen puistossa sadeasuissaan aivan innoissaan.


Sadehousut ehkä hidasti liukumäessä, vaan ei pysäyttänyt hauskanpitoa:D

 

 

 

 

Puisto oli kivasti jaettu pienemmille sopivaan aidattuun lintu-alueeseen, ja isompien possu-laivaan, joskin molemmin puolin leikittiin. Onneksi saavuttiin paikalle ajoissa, illan edetessä väkimäärä kasvoi, ja leikkipuisto oli ahtaan näköinen loppuillasta. 

 

Sade alkoi loppua ja lämmin vesi houkutteli rannalle. Sielä oli muitakin uimassa, ja niin meidänkin mukaanotetuille uikkareille tuli käyttöä. Talviturkit jäi sittenkin sinne!

 

Lapset polskivat onnessaan ja rannalla syötiin kirsikoita. 

 

Kartanon pihassa päästiin leikkimään perinteisiä pihapelejä lasten kanssa. Lapset ei paljon pelisääntöjä ehtineet miettiä, vaan kaikkea hauskaa keksivät pihassa esillä lojuvilla välineillä.

  

Järvimaisema oli niin kaunis, vaikka taivas olikin harmahtava. Katseltiin laiturilta pikkukalojen hyppyjä ja kaukana soutavia veneitä.


Ja piknikeväät maistui hurjan hyvin. Patonkia ja tuoreksia, ja muumilimua.Illan viiletessä alkoi kokon valmistelut.

Hui mikä elämys juhannusvalkeat voi olla, varsinkin pienille pojille!

 

Ja isommille tytöille poimittiin tietenkin lähtiessä sen seitsemän luonnonkukkaa, tyynyn alle laitettavaksi;) Kauniita unia, oman kullan kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti