Valoa tuovat joululahjaideat

22.20
Kierrätän nyt blogissa muutamia joululahjavinkkejä mummeille, kummeille, opeille, jne. aikaisemmilta vuosilta, ja ensimmäisessä osassa muutama kynttilälahjaidea sekä muu valolahja. Kunkin vinkin perässä linkki, jossa ohje/vinkit.

1. Tunnelmallinen ja kaunis joululahja syntyy vaikkapa kierrättämällä parittomia kahvikuppeja. Sulata vanha kynttilä/kynttilämassa kauniiseen kahvikuppiin ja halutessasi liimaa tassikin paikoilleen.


2. Piparimuottiin valetut kynttilät ovat varmasti jouluisat! Löysin jopa juhlallisesti kullanvärisiä piparimuotteja, joihin sulatin kanelintuoksuista kynttilää<3 (Muistetaan kunnollinen kynttiläalusta näiden kanssa!)


3. Pari vuotta sitten tehtiin yhdessä lasten kanssa kynttilöitä piparimuotteihin ja silikoniseen legomuottiin.
Lapsi koristeli kynttilät kynttilämaalilla persoonalliseksi. Pakettiin kokosin pannunalusen päälle jouluista luomusuklaata ja -teetä, ja lasten itse koristeleman tulitikkuaskin.


4. Perinteisiä tuikkuja kauniisti ja persoonallisesti pakattuna! (Valmiita tuikkukorttipohjia kokeiltuani taittelisin mieluummin itse)5. Ja sitten erilaisten kynttilöiden lisäksi toisenlainen valoa tuova lahja - valolahja:


Tässä ensimmäiset lahjavinkit - mahdoitko saada ideoita, tai olisiko itselläsi lisättävänä listaan joku ihana valoa saajalleen tuova lahjaidea?

2 kommenttia:

  1. Hienoja! Nuo kuppeihin tehdyt kynttilät ovat erityisesti mieleeni. Mehiläisvahakynttilät ovat myös kivoja ja olisivat varmasti helppoja myös lasten kanssa tehdä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:)

    Totta, mehiläisvahakynttilöitä ollaankin joskus lasten kanssa tehty, mutta ei joululahjaksi. Saatan ottaa idean käyttöön tänä jouluna! <3

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.