sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Valoa tuovat joululahjaideat

Kierrätän nyt blogissa muutamia joululahjavinkkejä mummeille, kummeille, opeille, jne. aikaisemmilta vuosilta, ja ensimmäisessä osassa muutama kynttilälahjaidea sekä muu valolahja. Kunkin vinkin perässä linkki, jossa ohje/vinkit.

1. Tunnelmallinen ja kaunis joululahja syntyy vaikkapa kierrättämällä parittomia kahvikuppeja. Sulata vanha kynttilä/kynttilämassa kauniiseen kahvikuppiin ja halutessasi liimaa tassikin paikoilleen.


2. Piparimuottiin valetut kynttilät ovat varmasti jouluisat! Löysin jopa juhlallisesti kullanvärisiä piparimuotteja, joihin sulatin kanelintuoksuista kynttilää<3 (Muistetaan kunnollinen kynttiläalusta näiden kanssa!)


3. Pari vuotta sitten tehtiin yhdessä lasten kanssa kynttilöitä piparimuotteihin ja silikoniseen legomuottiin.
Lapsi koristeli kynttilät kynttilämaalilla persoonalliseksi. Pakettiin kokosin pannunalusen päälle jouluista luomusuklaata ja -teetä, ja lasten itse koristeleman tulitikkuaskin.


4. Perinteisiä tuikkuja kauniisti ja persoonallisesti pakattuna! (Valmiita tuikkukorttipohjia kokeiltuani taittelisin mieluummin itse)



5. Ja sitten erilaisten kynttilöiden lisäksi toisenlainen valoa tuova lahja - valolahja:


Tässä ensimmäiset lahjavinkit - mahdoitko saada ideoita, tai olisiko itselläsi lisättävänä listaan joku ihana valoa saajalleen tuova lahjaidea?

2 kommenttia:

  1. Hienoja! Nuo kuppeihin tehdyt kynttilät ovat erityisesti mieleeni. Mehiläisvahakynttilät ovat myös kivoja ja olisivat varmasti helppoja myös lasten kanssa tehdä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:)

    Totta, mehiläisvahakynttilöitä ollaankin joskus lasten kanssa tehty, mutta ei joululahjaksi. Saatan ottaa idean käyttöön tänä jouluna! <3

    VastaaPoista