Ti-Ti Nalle!

Käytiin viime lauantaina moikkaamassa Ti-Tiä kavereineen Elisa Kulmassa. Oli kivaa kohdata nallet taas, kun kesällä heihin ihastuttiin Ikaalisissa Ti-Ti Nallen talossa käydessä. 


Lapset katselivat Ti-Ti Nalle Mallorcalla -elokuvaa, halasivat nalleja (mutta harmittelivat myös, että Trioli ja Tiri eivät päässeet vierailulle), juttelivat joulupukille tämän vuoden toiveista ja leikkivät jättimäisessä pallomeressä!Ujot toiveet saatiin välitettyä pukille<3 


Suuri pallomeri oli ihan huippu! Sinne olisi saanut aikuinenkin pulahtaa:)Nallet ovat niin huomioonottavia ja leikkisiä aina, ei ihme, että lapset niin ihastuivat. Tapasimme Riitankin ensi kertaa, ja kyllä huomaa, mistä nallejen sydämellisyys on peräisin.


Lopuksi saatiin Riitalta omistuskirjoitettu juliste! Kiitos siitä, se päätyi lastenhuoneen seinälle.

En ole Ti-Ti Nallea seurannut sitten oman lapsuuden ennen kuin käytiin nallejen talossa viime kesänä. Minulle tuli oikeastaan yllätyksenä kuika avoimesti nallet tulivat lasten tasolle, leikkivät ja tanssivat ja antoivat aikaa. Ujompikin lapsi vapautui lopulta, ja halasi oma-aloitteisesti isokokoista nallea, kun tavallisesti ei mene lähellekään mitään otuksia. Nallet ovat ansainneet paikkansa lasten suosiossa, ja oli aivan selvää, että menimme moikkaamaan heitä Elisa Kulmaan tilaisuuden tullen.

Muuten sitten katsellaankin tallenteita, ja toki tuleva musikaalikiertuekin kiinnostaisi!
Joulupukki hirsimetsässä esitetään Helsingin Kulttuuritalolla 19.11.2017

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.