keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Joulun koristelahjat

Tässä vielä viimeinen, eli neljäs osa joululahjavinkkejä!
Yleensä en anna joulukoristeeksi tarkoitettuja asioita lahjaksi, sillä koristeen/sisustuselementin riski päätyä varastontäytteeksi on suurempi, kuin kulutustuotteilla.
Pieni persoonallinen lisä lahjassa tuskin kuitenkaan on pahitteeksi, joten tässä on pari simppeliä askartelua, jonka voisin kuvitella antavani vaikka glögipullon kyljessä.
Lisäksi pari isompaa askarteluvinkkiä, jotka saa helposti personoitua lahjan saajan tyyliin sopivaksi.


1. Jätskitikuista askarrellut kelkat vaikka kuusenkoristeiksi. Tällainen vaikkapa sen glögipullon kaulaan roikkumaan, niin lahjasta tulee äkkiä persoonallinen ja jouluisa.


2. Kauniista kuviopapereista taitellut pienet joulukuuset ovat nättejä, ja voisin ajatella laittavani lahjaksi herkkurasian kanssa.


3. Voit taitella joulukuusia vanhoista kirjoista. Osin hyötylahja, sillä nämä käyvät joulukorttitelineistä. Koristelu vastaanottajan maun mukaan. Kätevää, jos on vanhoja kirjoja, joilla ei ole oikein muuta kierrätysarvoa.


4. Hamahelmihiutaleet tai joulupallot ja muut jouluisat koristeet. Ihanat sen glögipullon tai joulukahvin/teen kanssa - nämä voi käyttää lasinalusinakin!


5. Pallokranssit ja muut näyttävät joulukoristeet on varmasti hieno lahja, etenkin, jos sopii vastaanottajan joulutyyliin!


Näin, tässä oli siis lahjavinkkikimaran viimeinen osa, mutta eipä huolta, tälle joululle on yhtä ja toista ideaa jo muhimassa, ja vinkkejä tippuu lisää myöhemminkin. Mahtoiko julkaistuista 20 ideasta löytyä joku käyttökelpoinen? Olisi hauska kuulla ja nähdä, millaisia joululahjuksia muut itse/lasten kanssa väkertävät!:)

Käy kommentoimassa blogini Facebook-sivulla, arvon osallistuneiden kesken pienen jouluyllärin!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti