keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Sademetsän salaisuudet Keran halleilla


Eilen teimme nuorimmaisen kanssa pienen päiväretken Espooseen Keran halleille, missä hallissa 435 on ihastuttava taideinstallaatio Sademetsän salaisuudet.Matkaa julkisilla oli ihan riittävästi, käytimme kolmea bussia saapuessa ja juna-bussiyhdistelmää palatessa. Oli kuitenkin tosi kiva käydä Sademetsässä toistamiseen, pidimme edellisestä installaatiosta myös kovasti (siitä tässä). Lisäksi Keran hallit on tullut vastaan viime aikoina erilaisten tapahtumien yhteydessä, joten halusin käydä tutustumassa alueeseen nyt ensimmäistä kertaa - ensi kerralla on sitten helpompi tulla.Ja hyvä, että käytiin tutustumassa näin kiireettömästi vain pienimmäisen kanssa, nimittäin hieman oli karttasovellusten kanssa säätöä ja turhaa kiertelyä - eivät ilmeiseti ole ihan ajantasalla sen suhteen, että yleisöllä on pääsy alueelle. Löysin kuitenkin lopulta niin alueen kuin oikean hallinkin.Salaisuuksien verhon takaa paljastui audiovisuaalinen satumetsä.


Lasten näkemyksiä viidakon otuksista.

 

Rehellisesti sanottuna viidakko voi olla myös hyvin pelottava. Meidän melkein 3-vuotias oli aluksi ainakin hyvin peloissaan - iso pimeä halli ja oikeastaan aika hurjakin äänimaailma jännitti. Siinäkin mielessä oli hyvä, että tulimme kahdestaan, ja pystyimme lähestyä viidakkoa ihan rauhassa.Pelottava vaihtui jännittäväksi ja lopulta riemastuttavaksi. Jos aluksi pienellä polvet tutisi, niin lopulta hän ei olisi lähtenyt satumaailmasta ollenkaan pois. "Kivaa vademetsässä!" oli pienen taidekriitikon lopullinen arvio.

 


 

Taapero nautti juoksentelusta köynnösten ja kukkasten välissä. 
Aluksi niin jännittävä sademetsä sai hänet aivan villiintymään.


Sademetsän salaisuudet on koettavissa Keran halleilla enää torstaina 16.09. klo. 10-18. 


Kiitos myös taiteilijalle, joka otti meidät lämpimästi vastaan, vaikka satuimme sademetsään juuri lounasaikaan.


Keran hallit on miljöönä todella kiva - entisenä tehdastyöntekijänä tuli positiivisella tavalla nostalginen olo täällä vanhan logistiikkakeskuksen alueella. Ja siihen vielä yhdistyy taide, kestävät palvelut sekä elämykset. 👌


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti