lauantai 27. toukokuuta 2017

Hoitajille kesätoivotus kalastusteemalla

Tänä keväänä kysyin tosiaan lapsilta, mitä he haluavat itse antaa lastenhoitajille ja opeille. Mikael halusi antaa jotain kalastukseen liittyvää, joten kehiteltiin yhdessä eräänlainen kalastuspakkaus hänen "tärkeille aikuisilleen".


Säilöntäpurkkiin laitettiin keksitikkuja (onkia), matokarkkeja, suolaisia kalakeksejä ja Fisu-pastilleja. Niin, ja onkilaite!


Koristeltiin purkit vielä "ongella". Oksasta roikkuu naru, ja narusta koho (minijoulupallo maalattuna - yhdessä massapallo), ja sitten päässä vielä paperista leikattu kala. Onki on purkissa kiinni kuumaliimalla, mutta solmin vielä kivan narun ympärille.Kivahan se olisi, jos lahjansaajat jopa lähtisivät kalaan, mutta pääasiassa herkkuja sisältävä purkki ei sitä edellytä.

Kortissa toivotamme rentoa kesää ja kalaonnea, ja lisäksi lapsi itse kertoi, mitä halusi korttiin kirjoitettavan. Kortit ovat kalan muotoiset ja niissä on kimalletta. Lapsi piirsi silmät:DHieman epäröin kalastuspurkin antamista, mutta koska se oli pojan oma tahto, ja hän on itse siitä innoissaan, niin ei se voi huono lahja olla:D Mitä tykkäät?

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana lahja! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hauska idea - nyt on ensi keväälle jo idea valmiina odottamassa kun aion tämän surutta kopioida! ;)

    VastaaPoista