keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Hevisaurus Linnanmäen keväässä

Kyllä, Linnanmäki on auki, ja tiistai-iltana mentiin poikien kanssa kurkistamaan kevätkarnevaalimeininkiä. Ei me varmaan muuten oltaisi työ- ja hoitopäivän jälkeen jaksettu, mutta siellä oli esiintymässä meidän koko perheen suosikkibändi Hevisaurus!



Daniel oli onnessaan kaiken maailman hahmoista, joita huvipuistoalueella vilisi, ja halejahan jaettiin. Keikan alkaessa lapset sujahtivat eturiviin, ja äiskä jäi muitten isompien ihmisten tavoin taka-alalle keikan ajaksi. Olisi kiva, jos kaikki aikuiset ymmärtäisivät jäädä kauemmas, lapset näkisivät keikan kunnolla, ja taaemmas jääneet aikuiset näkisivät lavan edessä olevat lapsensa.



Ja keikkahan oli ihan takuuvarmaa Hevisaurusta. Käsikirjoituskin oli saanut hieman vaihtelua ja uuden hauskan käänteen. Mikael nauroi Muffi Puffin kommelluksille vielä seuraavanakin päivänä, ja odottelee jo kovasti seuraavaa keikkaa.


 



Liskodisko kuultiin Milli Pillin laulamana. Pikkuhevari jäi kaipaamaan sitä ihan lempparibiisiään Katakombi-zombia, mutta soittivat onneksi Juranoidin.
 


Saatiin mukaan saurusten nimmareilla varustetut kortit, ja nehän on lasten aarteita aina. Ensi viikolla on ilmeisesti jonkinlaista fanitapaamista tarjolla, täytyy katsoa saadaanko millään aikatauluja sovitettua, että ehdittäisiin käydä moikkaamassa idoleita.




Kolmestaan käydessä ei kieputtimiin menty, sillä lapsilla on huvilaitteissa erilainen maku. Eräästäkin laitteesta Dani sanoi: "En halua tuohon, se on vaikea".:D Hevoskärryajelu kelpasi kyllä molemmille, joten olihan sekin jotain:D Narua pojat vetivät yhdessä, heillä oli hieman omaa käyttörahaa mukana.


Vietimme aika tovin katsellessa erilaisia vesielementtejä. Tuntuu, ettei pojat paljon muuta reissulta enää kaivanneetkaan, kunhan sai ihmetellä liikkuvia vesiä.


Lopuksi ostettiin tikkarit kotimatkalle.
Aivan ihana kevätsää, ja huvipuistotunnelma oli korkealla. Danielkin sanoi monta kertaa "Minä tykkään tästä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti