torstai 19. maaliskuuta 2020

I just can't wait to be ONE!


Meidän pieni leijonaprinssi täytti lokakuussa vuoden, ja juhlateema valittiin hänen rakkaimman lelunsa, Simba-unirievun, mukaan. 


Teemaväreinä oli vihreä ja kulta.



Leijonakuninkaasta nappasin ideoita tarjottaviin ja koristeluihin. Hyönteisiä sun muita öttiäisiä monessa muodossa. Leppäkerttu (kirsikkatomaatti ja musta oliivi) salaattipedillä patongin päällä.


Nakkipiilot muuntautuivat etanoiksi, voitaikina-tuorejuustorulla vinoonleikatun nakin päälle. Lisäksi pitsarullia, joiden täytettä en muista.


Koristelin pilttipurkkeja eläinkuvioisilla kreppipapereilla ja juuttinarulla, ja kestokasvinlehdillä. Paperipilleissä erilaisia eläinkuoseja.

 

"Seepratikkareita"


Pikkusnackseja, brezel-perhosia, gluteenittomia ja maidottomia safarikeksejä (erityisruokavalioiselle), leijonankynsiä (Smash! - makeisia) ja sankarille maissi/riisitikkuja ja talkmuruja leijonana tarjoiltuna. Koristelussa ja tarjoilussa hyödynsin puukiekkoja, kestokasveja/koristelehtiä ja kookospähkinänkuoria.



Viinirypäleitä laitoin bambutikkuun "mittarimadoiksi". Silminä nokare kreemiä ja musta strösselinpala.


 

 


Irtokarkkiötököitä.


Pienet lapsivieraat saivat viedä mukanaan sorminukke-eläimen, johon sai sulloa tikkarin. Sen kummemmin en mitään viemisiä taikka ohjelmaa järjestänyt. 


Silhuettikuvioita askartelin seinille koristeeksi. Kuvassa vielä herkkutötterö täytettynä. 
"Limaista, mutta maukasta!"


 

Ihana villi sankarimme 💖

 


 

Ja sitten rehellisyyden nimissä paljastetaan, että lahjoista sankari ei vielä innostunut yhtään, ja oli muutenkin enimmäkseen huonolla tuulella... 😅

Mutta oli silti ihanaa, että moni tuli tärkeää merkkipäivää juhlimaan - Kiitos kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti