Kids Run Helsinki


Tänä vuonna meillä jäi perinteeksi muodostunut Minimarathon välistä, ja se jäi kyllä harmittamaan. Etenkin isommalle pojalle "juoksukilpailusta" on tullut odotettu ja tärkeä tapahtuma, ja hän on puhunut siitä paljon.

Onneksi se ei kuitenkaan ole ainoa juoksutapahtuma lapsille, ja kävimme lasten kanssa juoksemassa Kids Run:issa 9.6.  

Kids Run järjestettiin Helsinki Half Marathonin yhteydessä ja kulki Finlandiatalolta kokonaisuudessaan 500 m reitin Töölönlahden reunustaa ja takaisin maalialueelle. (Isommille osallistujille oli pidempi reitti.)


 6-v. juoksi reippaasti oman juoksunsa, kun itse juoksin nuoremman vierellä. Toki häntä vielä jännitti mennä "yksin", mutta sitä ylpeämpi oli omasta suorituksestaan.


4-vuotias juoksi hienosti myös, jaksoi ihan koko matkan, ja lopuksi vielä kiri hienosti. Olisi varmaan voitu juosta aavistuksen lujempaakin. Toki matka oli puolet lyhyempi kuin vuosi sitten juostu, mutta paljon on myös kasvusta ja kehityksestä kiinni.

 

Maalissa lapsille tarjottiin hyvät eväät ja hienot mitalit! Jätskiä, mehua ja patukoita:)


Oli hurjan kiva, että mitalit olivat nyt erilaiset, sillä Minimarathonilta on jo monta identtistä palkintoa kertynyt. Aina vähän harmittanut, että edes nauhan väri tai painatus ei muutu, jotta pysyisi kartalla, milloin mikäkin mitali on saatu. Lapset tykkäsivät, kun nämä ovat hauskatkin!

 

Verrattuna Minimarathoniin Kids Run on toki pienempi tapahtuma, mutta fiilis yhtä hyvä! Oheisohjelmaa ei samassa määrin ollut, ja kisapaitoja ei saatu, mutta toisaalta osallistujamaksukin oli puolet pienempi. 

Mikä tärkeintä, myös lapset olivat kisan päätteeksi erittäin tyytyväisiä. Vanhempi pojista sanoi monta kertaa, että tämä päivä oli kyllä tosi kiva! Toki suuntasimme kisapaikalta vielä muutamaksi tunniksi Lintsille, joten päivä todellakin oli ihan hurjan kiva!


Lintsille menimme viettämään aikaa leikkien ja ilmaislaitteissa, ja olipa hauskaa, että nähtiin estradilla myös Simpanssi Anssi! 

Meillä ei ollut kuin muutama tunti käytettävissä, joten huvipuiston maksuttomuus ja muutama ilmainen laite on ihan mahtava juttu.Lapset tykästyivät Anssiin viime kesän Skidit Risteilyllä.Kuten sanottu, hurjan kiva päivä - ainakin toistaiseksi kesän kivoin!:)


Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.