Mehukatin uutuus luomupillimehut

21.49
Pojat saivat Hopottajat-kampanjassa maistiaiseksi Mehukatin uutuus luomupillimehut, joihin ei ole lisätty sokeria tai makeutusaineita. Uutuusmehut ovat lisä- ja säilöntäaineettomia, ja niiden täysmehupitoisuus on 75-80%.


Pillimehut ovat kieltämättä helppo eväs, kun lasten kanssa reissataan ja retkeillään paljon. Itse kuitenkin välttelen tarjoamasta lapsille turhaa sokeria sekä lisäaineita, joten olen iloinen, että tällaisia uutuuksia tulee markkinoille. Mielellämme siis otimme maisteluun nämä, ja raati tykkäsi! (Maistui myös minulle. 😊)

Trullit saivat herkkusaaliin lisäksi jotain parempaakin!
Ensin maisteltiin Mehukatti Luomu 2dl appelsiini-mandariini-päärynämehu, joka on tehty luomupäärynätäysmehutiivisteestä (45 %), luomu appelsiinitäysmehutiivisteestä (32 %), vedestä ja luomu mandariinitäysmehutiivisteestä (3 %) ilman lisäaineita, lisättyä sokeria, makeutusaineita ja säilöntäaineita.

 

Toiselle retkelle otimme mukaan Mehukatti Luomu 2dl mansikka-päärynämehut, jotka on tehty luomu päärynätäysmehutiivisteestä (60%), vedestä, luomu mansikkasoseesta (9 %), luomu sitruunatäysmehutiivisteestä + luontainen aromi, ilman lisäaineita, lisättyä sokeria, makeutusaineita ja säilöntäaineita.


Nämä oli oikein maistuvia mehuja, ja kiva lisä muuten niukkaan sokeriton&luomu-valikoimaan! Etenkin, koska emme juo mehuja usein, niin laadun ja maun on syytä olla kohdillaan - eiköhän näitä oteta reissuihin toistekin.


 #mehukattiluomu #hopottajat

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.