maanantai 3. lokakuuta 2016

Leffakestit (Angry birds)

Mikaelilla oli aikaisemmin viikolla nimipäivä, mutta Mikkelinpäivänä sunnuntaina pienesti sitä "juhlistettiin" viettämällä hänen toiveiden mukaista päivää. Jotenkin jännästi vihaiset linnut ovat vedonneet poikiin, ja Angry birds-elokuvaa on odotettu innolla. Leffateatteriin asti sitä ei missään vaiheessa ehditty katsomaan, joten hankin dvd:n kotiin, ja nyt tehtiin leffahetkestä tavallista elämyksellisempi ihan kotona!



Äppöbööts (kuten pojat Angry birds:in lausuvat) olikin sopiva teema tällaisiin pienimuotoisiin ja epävirallisiin kemuihin, kun on lapsille mieleinen, mutta itseäni inspiroi melko vähän...:D

Yksi ystävä lapsineen tuli käymään, ja katsottiin yhdessä tuo elokuva. Hieman elokuvaeväitä oli myös tarjolla, totta kai.

Keksit tarjoilin teemaan sopivalla tavalla:



Vohvelikekseistä saa helposti hyvät rakenteet. Kaikkia osia ei ole sulalla suklaalla kiinnitetty, mutta paikoin on hyvä vähän "liimailla". Linnunmuotoiset keksit ovat etualalla irrallaan, possut takana ja rakenteiden päällä.



Tein ihan pikkuruisen kakun, sillä vieraita emme erityisemmin odottaneet (laitoin vain avoimen kutsupäivityksen aikaisemmin viikolla). Mikael kuitenkin rakastaa kakkuja, joten aina sopivan tekosyyn tullen sellaisen teen mielelläni. Sain hyvin käytettyä pois sokerimassojakin, jotka muuten vanhenisivat laatikossa. Vihreä kuorrutus ja jokunen hahmo, ja keksit toimii hyvin tässäkin koristelussa ja ulottuvuuksien luomisessa.



Hieman piti kokeilla possujen pudotustakin.



Possun neniä (kurkkulohkoja) ja maissilastuja oli dipattavaksi elokuvaa katsottaessa.



Aika vähän askartelin, mutta jotain silti, mehukannu muistuttaa jotakin....



...ja pallot myös:D Kerttisastiat löytyi hyvään aleen kaupan poistohyllyltä.



Tavallisten popcornien lisäksi tein makeat popparit, joissa valkosuklaata ja smartieseja.



Parasta leffapäivässä oli kuulemma popparit! :D



Huippupäivä<3 Mikael rakastaa juhlia yli kaiken, ja vähän jännitin, että pettyykö, kun ei ole onnittelulauluja, kynttilöitä, paljon vieraita ja lahjoja, mutta eipä Mikael moisia edes miettinyt. Onnessaan auttoi järjestelyissä, ja iloitsi kaikesta mitä oli; herkuista, leffasta ja leikeistä. Itsekin iloitsin kivasta seurasta, kiitos vieraille^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti