Syysarkea

Mulla oli jäänyt keskeneräisiin artikkeleihin unohduksiin syksyistä arkea kuvaava artikkeli. Tarkotus oli varmaan saada siihen lisättyä jotain hauskaa tekemistä, mutta lopulta syksyiset puuhat ei eroa niin kesätouhuista, kun kesällä mm. marjastuskin alkoi. Yksi erityinen juttu kuitenkin on, nimittäin pääkaupunkiseudun kukkapellot, joista pääsee keräämään kukkia omaan käyttöön:


Käytiin poikien kanssa keräämässä kodin piristykseksi ihania kukkasia vapaasti poimittavilta pelloilta. Kamera sai kosteutta linssien väliin, joten kuvat meni pilalle, mutta jännää oli kuitenkin pellon keskellä seikkailla ja hakea ihania kukkasia.


Daniel keräsi ihanan värikkään kimpun.


Auringonkukkia, ja jännittävän iso "auringonkukkaviidakko"^^Pääkaupunkiseudulla on ainakin muutamia "julkisia" peltoja, joista saa kohtuudella poimia omaan käyttöön kukkia, herneitä yms. Kannattaa katsoa, jos lähistöllä on. Pellot tunnistaa poimintalupakylteistä:)


...ja mikäs sen ihanampaa kuin viileät syystuulet. Silloin onnistuu myös leijanlennätys:

Tuulisina päivinä kannattaa ottaa leija varastonperukoilta, ja mennä ulos.
Meidänkin lasten leluleija on jo aika kärsinyt, mutta pääasia, että se lentää. Ehkä panostetaan leijoihin enemmän, kun lapset vähän kasvaa, ja lennätellään muuallakin kuin kotipihassa.:)
Ei ollut ihan helppo löytää oikeaa tekniikkaa, mutta monta onnistumista kuitenkin tuli:)

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.