Salainen puutarha

Vaikka arki alkoi, niin tapahtumat Helsingissä ei loppunut. Taiteiden yön ohjelmissa oli valinnanvaraa, mutta Salaista puutarhaa en olisi voinut jättää näkemättä. Hietalahden kauppahallin takana - Kaartin lasaretin sisäpihalla - oli taianomainen keidas täynnä tekemistä, näkemistä ja hauskanpitoa, ja etenkin lapsille se tarjosi paljon elämyksiä.Värikkään näköisiä, mutta vielä värittömiä hahmoja ihan kaikkien maalattavaksi!Mikael vaikuttui kirjastoautosta<3
Kaupunginteatterin työpajassa valmistui ihania auringonkukkia. Niitä tarvitaan kuulemma Shrek-näytelmään. Meidän pojat hoitivat myös osuutensa, jotta Shrek saa kunnon rekvisiitat!


Ihanan omaperäiset, mutta ihan selvät auringonkukat molemmilta<3


Mukavia lepopaikkoja oli riittämiin:)


Hauskaakin hauskempia hattuja pääsi myös testaamaan, oltiin kuninkaita, sotilaita, apinoita ja hevosiakin!

 

 

 

Ihania ruokakojujakin olisi ollut, me otettiin juomapaussi.


 Raikastamon ihanat mehut<3


Sirkus Magentan pisteellä pääsi taas vähän temppuilemaan. Sirkusvälineet alkavat olla lapsille jo jokseenkin tuttuja, joten temputkin sujuvat aina vain paremmin.Ja mikä vilahti pusikoiden takana!? Oliko se yksisarvinen? Olihan se, ja päästiin sitä ihailemaan ihan kokonaisuudessaan. Mikael uskalsi jopa vähän silittääkin! On se kaunis:)

 


Ja mitä tapahtuikaan ylhäällä puiden lomassa? Päästiin seuraamaan Ilona Jäntin huikeaa ilma-akrobatiaa.Lapset pitivät hauskaa ulkoilmadiskossa, jossa villitsi kiva musiikki ja tuhannet saippuakuplat.
Olisi ollut ihana jäädä puutarhaan odottamaan hämärää, mutta nukkumaanmenoaika lähestyi, ja vielä piti päästä näkemään vedenalaista elämää Senaatintorille.Korealaistaiteilija Choi Jeong Hwan meriaiheinen installaatio on tehty kierrätetyistä muovipusseista. Teoskokonaisuutta elävöitti Ville Kabrellin säveltämä äänimaisema.


 

Jännittävää olla jättimäisen mustekalan lonkeroiden välissä.


Ihanan jännittävä ilta takana, hyvää taiteiden yötä ja juhlaviikkoja kaikille! Mitä muilla on ollut ohjelmassa?

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.