sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Syksyinen kuvaus- ja eväsretki

Tuotteet saatu. #MUUTI

Alkuun täytyy sanoa, että blogi laahaa nyt kovasti perässä, ja päivittelen juttuja hieman - ja vähän enemmänkin - jälkijunassa. Nämä kuvat on napsittu jo pari viikkoa sitten, eli vain pari päivää ennen kuin perheeseemme syntyi uusi ihana seikkailijanalku. Siitä lähtien onkin keskitytty vauvaan ja uudenlaiseen arkeen.💗

 

Tultiin syksyn värjäämään puistoon lähinnä tarkoituksena ottaa vielä muutama kuva vauvavatsasta, kun oltiin jo päästy laskettuun aikaan. Samalla tietenkin leikittiin lehtikasoissa ja herkuteltiin eväs-muuteilla, jotka on saatu maisteltavaksi.  

 


Pojat tykkäävät kovasti "pussismoothieista", ja Muutit ovat lemppareita. Hyvän maun lisäksi selitys lienee kivoissa hahmoissa pussien kyljessä, joista poikien lempparit ovat leijona ja apina. Myös äiti tykkää Muuteista, koska ne ovat helppo ja maistuva välipala retkille, luomua, eivätkä sisällä lisättyä sokeria tai lisäaineita. 
Muutit ovat myös maidottomia ja gluteenittomia.

 

Ostan yksittäispakattuja välipaloja harvakseltaan, mutta helppouden ja säilyvyyden vuoksi näitä tulee välillä pakattua mukaan retkille ja matkoille.

 


 

Tosiaan tuli viimeiset raskausajan kuvat napsittua, ja näihin halusin tallentaa veljien odotuksen ennemmin kuin vatsan koon. Pian se odotus sitten palkittiinkin!💗


1 kommentti: