tiistai 9. lokakuuta 2018

Valon Juhla


Viime aikoina on "oma aika" tullut kulutettua enemmän somen ulkopuolisissa projekteissa, joten useimmat tapahtumapostauksetkin tulee enemmän tai vähemmän viiveellä.

Kalasatamassa vietettiin Valon Juhlaa 28.09. perjantaina, ja kävimme lasten kanssa ihastelemassa upeaa Toiveiden taivas -tuliteatteriesitystä. 

Valon Juhla kuului Kalasataman tämän vuoden ympäristötaidehankkeisiin. 

Uuden kauppakeskus Redin viereisellä Englantilaisaukiolla esiintyi kansainvälisestikin palkittu helsinkiläinen Maria Baric Company, joka tunnetaan näyttävistä tuliteatteri-, tulisirkus- ja katuteatteriproduktioista.

Ennen esitystä alueella oli ilmeisesti muutakin ohjelmaa, kuten yhteisötuliteosta ja työpajaa. Me saavuimme paikalle juuri kun tulinukketeatterinäytös oli loppumassa.

  

Vaikka alkuun sää tuntui kylmältä ja äänet turhan kovilta, niin esityksen alkaessa unohtui kaikki epämukavuus. Lupasin jo lapsille, että katsomme vain hetken, ja voidaan sitten lähteä, mutta kun esitys alkoi kunnolla, niin oli lapsetkin nauliintuneet sitä seuraamaan. 
"Toiveiden taivas - kohtaamisia unelmien äärellä" oli näyttävä esitys. Kaunista laulua, upeita temppuja ja hieno tarina jokaisen oikeudesta unelmoida ja tavoitella unelmiaan. 

 

Lapset innostuivat näytöksestä ihan erityisesti, kun tunnistivat heillekin päiväkodissa sirkustemppuja opettaneen esiintyjän!
Esityksen aikana yleisölle jaettiin ihmisten tähdenmuotoisille papereille kirjoittamia toiveita ja toivotuksia.

 


Esitys oli todella kaunis ja mukaansatempaava - sopivassa suhteessa rauhallinen ja vauhdikas. Kyllä kannatti arkiviikon päälle lähteä hieman seikkailemaan ja iltaa venyttämään.

#mariabariccompany #toiveidentaivas #kalasatamanvalonjuhla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti